مقاله ارزش تغذیه ایی و ترکیب شیر شتر و محصولات لبنی حاصل از آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزش تغذیه ایی و ترکیب شیر شتر و محصولات لبنی حاصل از آن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزش تغذیه ایی و ترکیب شیر شتر و محصولات لبنی حاصل از آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزش تغذیه ایی و ترکیب شیر شتر و محصولات لبنی حاصل از آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزش تغذیه ایی و ترکیب شیر شتر و محصولات لبنی حاصل از آن :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
شیر شتر به دلیل خواص تغذیه ایی و درمانی به گونه ایی که نسبت به شیر گاو، حاوی پنج برابر پتاسیم و ویتامین C ، چهار برابر سدیم و سه برابرکلسیم و منیزیم و مقدار بیشتری اسیدهای چرب غیر اشباع، پروتئین، کلر و اسید فولیک بوده و سرشار از آنتی بادی ها و ترکیبات ضد سرطانی است، چربی و لاکتوز آن نسبت به شیر گاو کمتر و انسولین آن بیشتر است گزینه مناسبی برای افراد دیابتی، رژیمی و حساس به لاکتوز می باشد . بنابراین موجب شده که به عنوان منبع مناسبی برای تولید شیر باشد. تولید شیر توسط شتر به مراتب بهتر از تولید شیر توسط گاوهای مناطق خشک و کویریاست. شتر می تواند مقدار زیادی در حدود ۴ تا ۸ کیلوگرم در روز شیر دهد و این میزان در برخی اوقات به ۱۲ تا ۱۱ کیلوگرم در روز می رسد و دوره شیر دوشی در شترهای ماده بین ۱۱ تا ۱۸ ماه است و متوسط تولید روزانه شیر مابین ۸ تا ۱۱ لیتر می باشد در این مقاله به ترکیب شیر شتر و محصولات لبنی تولید شده از آن پرداخته شده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.