مقاله اثرنایسین و اسانس آویشن شیرازی بررفتار باکتری لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده درگوشت چرخ شده ماهی کیلکای معمولی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرنایسین و اسانس آویشن شیرازی بررفتار باکتری لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده درگوشت چرخ شده ماهی کیلکای معمولی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرنایسین و اسانس آویشن شیرازی بررفتار باکتری لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده درگوشت چرخ شده ماهی کیلکای معمولی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرنایسین و اسانس آویشن شیرازی بررفتار باکتری لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده درگوشت چرخ شده ماهی کیلکای معمولی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرنایسین و اسانس آویشن شیرازی بررفتار باکتری لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده درگوشت چرخ شده ماهی کیلکای معمولی :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
مطابق باتحقیقات مسمومیت غذایی ناشی از لیستریا منجر به مرگ و میر ۳۰درصد افراد مبتلا می شود با توجه به احتمال بالای آلودگی ماهیان پرورشی به باکتری لیستریا مونوسیتوژنز هدف تحقیق حاضر بررسی استفاده از اسانس اویشن و باکتریوسین نایسین به تنهایی و توام با یکدیگر جهت مهار رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز درگوشت چرخ شده ماهی کیلکا معمولی بوده است بدین منظور به نمونه های گوشت چرخ شده ماهی میزان ۳ ۱۰×۱/۵CFU/g باکتری لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شد و تیمارهای نایسین دردو سطح ۵۰۰و۱۰۰۰CFU/g و تیمارهای اسانس آویشن درسه سطح ۰/۴و۰/۸و۱/۲v/w به تنهایی و توام با یکدیگر تهیه شده و به نمونه گوشت اضافه شدند تمامی تیمارها و گروه شاهد به مدت ۱۵ روز دردمای یخچال نگهداری شدند. نتایج حاصل از تحقیق نشانداد که آویشن درسه سطح ۰/۴و۰/۸و۱/۲v/w به تنهایی نتوانست تعدادباکتریهای لیستریا مونوسیتوژنز را مهار سازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.