مقاله پتانسیل باکتری های اسیدلاکتیک تولید کننده باکتریوسین برای بهبود سلامت و کیفیت غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پتانسیل باکتری های اسیدلاکتیک تولید کننده باکتریوسین برای بهبود سلامت و کیفیت غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پتانسیل باکتری های اسیدلاکتیک تولید کننده باکتریوسین برای بهبود سلامت و کیفیت غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پتانسیل باکتری های اسیدلاکتیک تولید کننده باکتریوسین برای بهبود سلامت و کیفیت غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پتانسیل باکتری های اسیدلاکتیک تولید کننده باکتریوسین برای بهبود سلامت و کیفیت غذایی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
باکتری اسیدلاکتیک برای قرن ها در تخمیر انواعی از فراورده های لبنی استفاده شده است . توانایی حفاظ کنندگی LAB در مواد غذایی را می توان به تولید مواد یامتالولیتهای ضد میکروبی که حاوی اسیدهای آلی و باکتریوسین ها هستند نسبت داد . باکتریوسین ها عموما فعالیت انتی میکروبیاال خاود را باا تاداخ باا دیاواره سلولی یا غشای ارگانیسم های مورد نظر انجام می دهند و هر دو با بازدارندگی بیوسنتز دیواره سلولی یا تخمیر تخلخ ایجاد می شوند و در نهایت منجار باه مار می شوند . مشارکت باکتریوسینها به عنوان ترکیبات نگه دارنده زیستی در سیستم های غذایی مدل به میزان زیادی بررسی شده و در کنترل میکروارگانیسام هاا ی پاتوژنی و فساد کننده موثر است . اگرچه عملیات اقتصادی تر و عملی تر باکتریوسین های که در مواد غذایی نقش دارند می تواند باعث افزودن محیط تولیاد کنناده باکتریوسین در مواد غذایی شود . این مقاله بررسی ای از پتانسی استفاده از باکتریوسین تولید کننده LAB در مواد غذایی بارای بهباود کیفیات و سافمت فاراورده نهایی دارد .آن تفاوت جنس LAB را به عنوان نگه دارنده زیستی بررسی کرده و یک سیستم دسته بندی باروز بارای باکتریوساین هاای تولیاد شاده وجاود دارد . در حالیکاه مشکفت مرتبط با استفاده از محیط های تولید کننده باکتریوسین در مواد غذایی خاص بررسی شده است همچنین موقعیت های در مشارکت ناو با کتریوساین در سیستم غذایی مدل وجود دارد که خیلی موثر است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.