مقاله مدل ICONA جهت پهنه بندی خطر فرسایش آبی با استفاده از تصاویر ماهواره ای لندست ۸ سال ۲۰۱۳ و GIS (مطالعه موردی: حوزه آبخیز باباولی سیاهکل)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدل ICONA جهت پهنه بندی خطر فرسایش آبی با استفاده از تصاویر ماهواره ای لندست ۸ سال ۲۰۱۳ و GIS (مطالعه موردی: حوزه آبخیز باباولی سیاهکل) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدل ICONA جهت پهنه بندی خطر فرسایش آبی با استفاده از تصاویر ماهواره ای لندست ۸ سال ۲۰۱۳ و GIS (مطالعه موردی: حوزه آبخیز باباولی سیاهکل)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل ICONA جهت پهنه بندی خطر فرسایش آبی با استفاده از تصاویر ماهواره ای لندست ۸ سال ۲۰۱۳ و GIS (مطالعه موردی: حوزه آبخیز باباولی سیاهکل)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدل ICONA جهت پهنه بندی خطر فرسایش آبی با استفاده از تصاویر ماهواره ای لندست ۸ سال ۲۰۱۳ و GIS (مطالعه موردی: حوزه آبخیز باباولی سیاهکل) :

تعداد صفحات:۲۲
چکیده:
در میان فرایندهای مخلتف تخریب زمین، فرسایش خاک بزرگترین تهدید برای حفاظت از خاک و آب است. بنابراین بررسی و هنه بندی فرسایش با استفاده از روش ها و تکنیک های دقیق تر برای مطالعه و ارزشیابی فرایند تخریب و فرسایش با هدف حفاظت منابع آب و خاک ضروری می نماید. در این تحقیق بر آن شدیم با استفاده از تصاویر ماهواره ای لندست ۸ و قابلیت های GIS و تلفیق این دو فناوری در مدل ICONA به پهنه بندی خطر فرسایش آبی در حوزه آبخیز باباولی سیاهکل در سال ۲۰۱۳ بپردازیم. بر این اساس پس از تهیه نقشه شیب و لایه سطوح سنگی و همپوشانی آنها در GIS لایه قابلیت فرسایش پذیری بدست آمد. سپس با استفاده از تصاویر ماهواره ای، نقشه کاربری اراضی سال ۲۰۱۳ و نقشه پوشش گیاهی با استفاده از شاخص SAVI بدست آمد و تلفیق شد و لایه حفاظت خاک بدست آمد. در نهایت نقشه پهنه بندی خطر فرسایش در سال ۲۰۱۳ با ۴ کلاس خطر فرسایش خیلی کم، کم، متوسط، زیاد و خیلی زیاد حاصل گردید. صحت سنجی نتایج با استفاده از بازدید میدانی و برداشت نقاط کنترل زمین گویای صحت کلی برابر ۰/۸۵ و ضریب کاپای برابر ۰/۸۳ برآورد گردید که قابل قبول بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.