مقاله گردشگری، منابع آب و پایداری شهرها (مطالعه موردی: تأثیر گردشگری و سدآق چای بر توسعه، درآمد و پایداری شهرستان چایپاره)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۱۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله گردشگری، منابع آب و پایداری شهرها (مطالعه موردی: تأثیر گردشگری و سدآق چای بر توسعه، درآمد و پایداری شهرستان چایپاره) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گردشگری، منابع آب و پایداری شهرها (مطالعه موردی: تأثیر گردشگری و سدآق چای بر توسعه، درآمد و پایداری شهرستان چایپاره)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گردشگری، منابع آب و پایداری شهرها (مطالعه موردی: تأثیر گردشگری و سدآق چای بر توسعه، درآمد و پایداری شهرستان چایپاره)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گردشگری، منابع آب و پایداری شهرها (مطالعه موردی: تأثیر گردشگری و سدآق چای بر توسعه، درآمد و پایداری شهرستان چایپاره) :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
بالا بودن تعداد شهرها و نقش انکارناپذیر سکونتگاه ها و اهمیت بسیار بالای آنها در حیات بخشی به گستره وسیعی از سرزمین، از چنان اهمیتی برخوردار است که هنگام مطالعه و برنامه ریزی در توسعه پایدار باید نقش آنها را مهم و با آگاهی بیشتر و سنجیده تر تصمیم گرفت. از طرفی استفاده از تجارب گذشته و برنامه ریزی صحیح برای آینده نیاز به جمع بندی صحیح از تجارب گذشتگان و ارزیابی منطقی از وضعیت آینده دارد. لذا شناخت روستاها و شهرهای کشور را می توان یکی از مهمترین بخش های توسعه پایدار داانست. امروزه تحقیقات برای شناخت یک جامعه روستایی و شهری از اهمیت زیادی در پیشبرد اهداف توسعه کشور دارد. لذا به بررسی شهر قره ضیاء الدین از دیدگاه وضعیت اقتصادی و معیشتی پرداخته شده است. قره ضیاء الدین مرکز شهرستان چایپاره است که به عنوان یکی از شهرهای هدف به خاطر وجود قلعه تاریخی بسطام و اشرافیت سد آق چای اولین سد قوسی کشور بر زمین های حاصلخیز آن، انتخاب شده است. جهت انجام این تحقیق، از روش کتابخانه ای و میدانی از طریق مصاحبه سازمان یافته با گروه های هدف بهره گرفته شده است. نتایج این تحقیق نشان می دهد که شهر قره ضیاء الدین برخوردار از یک پتانسیل اقتصای غنی و بومی در زمینه های دامداری و کشاورزی بوده است. همچنین نتایج گویای این مطلب است که افزایش درآمد حاصل از گردشگری، بخش دامداری و کشاروزی این شهر را شدیداً تحت تأثیر قرار داده و قره ضیاء الدین را به شهری پویا تبدیل نموده است به طوری که تغییرات سریع در سالهای اخیر در توسعه شهری و در مقایسه با شهرهای اطراف بسیار چشمگیر می باشد که نقشه های ماهواره ای گویای این مطالب می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.