مقاله استانداردهای کیفی آلودگی آب آشامیدنی (حدود مجاز آلاینده های خطرناک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استانداردهای کیفی آلودگی آب آشامیدنی (حدود مجاز آلاینده های خطرناک دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استانداردهای کیفی آلودگی آب آشامیدنی (حدود مجاز آلاینده های خطرناک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استانداردهای کیفی آلودگی آب آشامیدنی (حدود مجاز آلاینده های خطرناک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استانداردهای کیفی آلودگی آب آشامیدنی (حدود مجاز آلاینده های خطرناک :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
علت اصلی کاهش کیفیت آبهای سطحی، ورود فاضلابهای شهری و خانگی، زائدات و روانابهای کشاورزی و صنعتی (اعم از آلی، غیرآلی و گرما) و پسماندهای جامد و نیمه جامد هستند و با توجه به اینکه منابع تأمین آب بسیاری از شهرها آبهای سطحی مىباشند، آلوده شدن اینگونه آبها به وسیله زائدات و مواد شیمیایی سمی ممکن است کیفیت آب را چنان نامطلوب سازد که از آن نتوان به عنوان منبع تأمین آب استفاده نمود و یا تصفیه آن بسیار پرهزینه خواهد بود.. تاریخچه استاندارد آب در ایران به سال ۱۳۴۵ برمىگردد که آقای مهندس عصار مدیر کل وقت بهداشت محیط وزارت بهداری، استاندارد آب بهداشت جهانی را ترجمه و عملاً به عنوان استاندارد ایران پذیرفته شد. مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران در چند مرحله ویژگیهای آب آشامیدنی را در دو نشریه منتشر نمود که در حال حاضر استانداردهای رسمی مملکتی در مورد آب آشامیدنی مىباشند.در این مقاله برخی از استانداردهای آب آشامیدنی ارائه گردید. مقایسهای نیز بین استانداردهای مختلف از جمله استاندارد مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی، برنامه و بودجه در ایران، سازمان جهانی بهداشت، جامعه اقتصادی اروپا و ایالات متحده آمریکا انجام شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.