مقاله ارزیابی اثرات محیط‏زیستی ماشین‏آلات بهره برداری بر خاک جنگل و رویش توده در اثر عملیات بهره برداری جنگل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثرات محیط‏زیستی ماشین‏آلات بهره برداری بر خاک جنگل و رویش توده در اثر عملیات بهره برداری جنگل دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثرات محیط‏زیستی ماشین‏آلات بهره برداری بر خاک جنگل و رویش توده در اثر عملیات بهره برداری جنگل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثرات محیط‏زیستی ماشین‏آلات بهره برداری بر خاک جنگل و رویش توده در اثر عملیات بهره برداری جنگل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثرات محیط‏زیستی ماشین‏آلات بهره برداری بر خاک جنگل و رویش توده در اثر عملیات بهره برداری جنگل :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
خاک‏ها دارای کارکردهای متفاوتی در اکوسیستم جنگل هستند، از جمله بعنوان واسطه‌ای برای رشد درختان، منبعی برای جذب مواد غذایی و آب بوسیله ریشه‌ها و بعنوان لایه‌ای برای انتقال آب در سطح زمین است. از آنجا که خاکهای جنگلی دارای مواد آلی زیادی هستند، بنابراین عموما دارای وزن مخصوص کم، خلل و فرج زیاد، نفوذپذیری بالا و مقاومت کم هستند، در نتیجه نسبت به کوبیدگی خاک و تنش‌های برشی حساس هستند. اثرات عملیات چوبکشی بر روی خاکهای جنگلی می‌تواند به سه گروه اصلی تقسیم‌بندی شود: بهم خوردگی خاک، کوبیدگی خاک و گل شدن و ایجاد شدن رد چرخ ماشین. وقتی که نیروی مکانیکی به خاک وارد می‌شود، ذرات و کلوخه‌ها به هم نزدیک‌تر شده و فضاهای خالی کاهش یافته و تراکم خاک (وزن واحد حجم خاک) افزایش می‌یابد. کوبیدگی خاک و افزایش وزن مخصوص منجر به تغییراتی در ساختمان و هیدرولوژی خاک می‌شود مخصوصا: کاهش کل خلل و فرج بویژه منافذ بزرگ، افزایش استحکام خاک، کاهش نفوذ، کاهش مبادلات گازی و هوادیدگی خاک، افزایش مقاومت به نفوذ، کاهش هدایت الکتریکی اشباع، افزایش خلل‌وفرج ریز. مطالعات متعدد نشان می‌دهد که کوبیدگی خاک در عرصه غالبا برای ایجاد شرایطی که منجر به جلوگیری از رشد درختان و کاهش محصول شود، کافی است. اثر بسیار مهم ناشی از کاهش نفوذپذیری خاکهای به شدت کوبیده شده، روانآب است که باعث کاهش موازنه آب خاک شده و اغلب منجر به فرسایش خاک، کاهش مواد غذایی قابل دسترس، کاهش حاصلخیزی خاک و کارکرد نامناسب فیزیولوژیکی در گیاهان می‌شود. این شرایط سبب تغییر آب در دسترس، عناصر معدنی، هورمون‌های رشد و کربوهیدرات‌ها در توده‌های مریستمی شده و در نهایت منجر به کاهش رشد گیاهان می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.