مقاله تحلیلی بر جایگاه مشارکت مردمی در فرآیند بهسازی بافت فرسوده (با نگاهی بر قانون حمایت از احیاء، بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیلی بر جایگاه مشارکت مردمی در فرآیند بهسازی بافت فرسوده (با نگاهی بر قانون حمایت از احیاء، بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیلی بر جایگاه مشارکت مردمی در فرآیند بهسازی بافت فرسوده (با نگاهی بر قانون حمایت از احیاء، بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیلی بر جایگاه مشارکت مردمی در فرآیند بهسازی بافت فرسوده (با نگاهی بر قانون حمایت از احیاء، بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیلی بر جایگاه مشارکت مردمی در فرآیند بهسازی بافت فرسوده (با نگاهی بر قانون حمایت از احیاء، بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری) :

تعداد صفحات:۲۵
چکیده:
امروزه بافت های فرسوده به یکی از چالش های بزرگ پیش روی مدیران شهری تبدیل شده که علاوه بر پیچیدگی های ذاتی خود، به سبب تداخل گسترده با زندگی روزمره ساکنان این نواحی، در صورت عدم برقراری ارتباط صحیح در راستای مشارکت با آنها مقاومت های مردمی را در برابر اجرای طرح به دنبال دارد. رویکرد مشارکت مردمی در برنامه ریزی شهری اگر چه موضوعی جدید در ادبیات شهرسازی محسوب نمی شود، اما سابقه تاریخی و به همان میزان تجارب موفق به کارگیری آن در طرح های توسعه شهری ایران محدود می باشد. یکی از مهمترین علل این امر، نبود ساختارهای حقوقی و قانونی موکد برنامه ریزی مشارکتی محسوب می شود. یکی از موخرترین قوانین مرتبط با موضوع بافت های فرسوده، قانون احیاء، بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری مصوب دی ماه ۱۳۸۹ می باشد. پژوهش حاضر با اتخاذ روش توصیفی- استنتاجی، با بهره گیری از اطلاعات کتابخانه ای، اسنادی و تجارب جهانی مرتبط تلاش کرده است. نخست جایگاه مشارکت مردمی در فرآیند بهسازی بافت فرسوده را از دیدگاه نظری مورد ارزیابی قرار داده و دوم، بر مبنای نتایج حاصل از این ارزیابی، قانون احیاء، بهسازی نوسازی را مورد بازبینی قرار دهد. بر ایناساس می توان این پژوهش را نوعی پژوهش بنیادی دانست. دستاوردهای این مطالعه ضمن تأکید بر لزوم به کارگیری مشارکت مردمی در طرح های ساماندهی بافت فرسوده می باشد، اما هم از نظر توجهات موردی به این موضوع و هم به جهت پیشرو بودن در قوانین مشارکتی بهسازی بافت فرسوده می توان تلاشی مفید در مسیر تحقق پذیری طرح های احیا، بهسازی و نوسازی بافت فرسوده شهری محسوب شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.