مقاله تحلیلی بر نسجش عوامل مؤثر در مشارکت شهروندان به منظور بهبود خدمات و محیط زیست شهری (مطالعه موردی: منطقه ۱۱ کلانشهر تهران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیلی بر نسجش عوامل مؤثر در مشارکت شهروندان به منظور بهبود خدمات و محیط زیست شهری (مطالعه موردی: منطقه ۱۱ کلانشهر تهران) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیلی بر نسجش عوامل مؤثر در مشارکت شهروندان به منظور بهبود خدمات و محیط زیست شهری (مطالعه موردی: منطقه ۱۱ کلانشهر تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیلی بر نسجش عوامل مؤثر در مشارکت شهروندان به منظور بهبود خدمات و محیط زیست شهری (مطالعه موردی: منطقه ۱۱ کلانشهر تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیلی بر نسجش عوامل مؤثر در مشارکت شهروندان به منظور بهبود خدمات و محیط زیست شهری (مطالعه موردی: منطقه ۱۱ کلانشهر تهران) :

تعداد صفحات:۲۱
چکیده:
مشارکت مردم در امر برنامه ریزی و احترام به آراء و عقاید آنها، شاید اولین گام برای رسیدن به هدف های برنامه ریزی باشد. لذا بدون مشارکت مردم و توجه به نیازها و منافع عمومی، تنها مراجعه به معیارهای نوشته شده در کتابها، نمی تواند رسیدن به ه دف های نهایی برنامه ریزی را تضمین کند. از طرف دیگر، ارائه خدمات مطلوب و درخور، بستر مناسبی برای فعالیت های اجتماعی، ا قتصادی و فرهنگی است. بنابراین می توان با مشارکت مردم، خدماتی را که با خواست و نیازهای آنان مطابقت دارند به آنان ارائه داد. میزان مشارکت شهروندان بستگی به عوامل و متغیرهای گوناگوین از جمله بنیان های اجتماعی، آگاهی شهروندی، رضای شهروندان و ; دارد. در این راستا این پزوهش به بررسی میزان مشارکت شهروندان می پردازد و رابطه مشارکت شهروندی با عوامل مؤثر بر آن را به منظور بهبود کیفیت خدمات و محیط زیست شهری مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. روش تحقیق، توصیفی تحلیلی بوده و با ابزار پرسشنامه انجام شده است. داده های حاصل از پرسشنامه در نرم افزار SPSS و با استفاده از آزمون های t-test, crosstabs, chi square و Spearman و Pearson مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج تحقیق نشان داد ک ه مشارکت شهروندی در وضعیت نامطلوب قرار دارد. طبق نتایج، میان متغیرهای سواد، جنس، اشتغال، تأهل، سن، آگاهی و وظایف با میزان مشارکت رابطه معنادار وجود دارد. طبق نتایج، با افزایش میزان آگاهی، مشارکت افزایش می یابد و با افزایش مشارکت، شهروندان تکالیف خود را بهتر انجام می دهند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.