مقاله بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده شهری با تأکید بر مشارکت مردمی (مطالعه موردی: محدوده ی شرقی و غربی بافت فرسوده شهر جهرم)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده شهری با تأکید بر مشارکت مردمی (مطالعه موردی: محدوده ی شرقی و غربی بافت فرسوده شهر جهرم) دارای ۴۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده شهری با تأکید بر مشارکت مردمی (مطالعه موردی: محدوده ی شرقی و غربی بافت فرسوده شهر جهرم)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده شهری با تأکید بر مشارکت مردمی (مطالعه موردی: محدوده ی شرقی و غربی بافت فرسوده شهر جهرم)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده شهری با تأکید بر مشارکت مردمی (مطالعه موردی: محدوده ی شرقی و غربی بافت فرسوده شهر جهرم) :

تعداد صفحات:۴۰
چکیده:
هر فرد در بهبود کیفیت محیطی که در آن زندگی می کند، سهیم است. در این صورت است که می توان به مکانی بهتر جهت زندگی فراهم نمائیم. عملکرد درست و منظم یک شهر نیز، بستگی به مشارکت ساکنان آن دارد. دولت و سازمان های محلی باید امکان مشارکت سازمان های مردمی در تصمیم گیری ها را فراهم نمایند و شهروندان نیز باید خدمات جامعه را هر چند که نیاز به بهبود داشته باشد، را مورد حمایت قرار دهند. هدف پژوهش شناخت زمینه های مشارکت مردمی در محدوده بافت فرسوده (محدوده شرقی و غربی بافت فرسوده) شهر جهرم و راهکارهای مناسب جهت بهسازی بافت فرسوده می باشد. بدین منظور با جمع آوری اطلاعات از سازمان های مرتبط ابتدا وضع موجود بافت فرسوده بررسی شد. سپس با استفاده از پرسشنامه سرپرست خانوار به امکان سنجی مشارکت در بهسازی بافت فرسوده این شهر پرداخته شد و با توجه به یافته ها، راهکارهای در راستای بهسازی و نوسازی مشارکتی در این شهر ارائه شد. نتایج بیانگر آن است که ۴/۵۹ در صد ساکنین در حل مسائل و مشکلات در محدوده مورد مطالعه با یکدیگر همکاری می کنند.که افزایش این همکاری، میزان تمایل آنان به ادامه سکونت را افزایش و در نتیجه میزان تمایل ساکنین محدوده بافت فرسوده در جهت بهسازی و نوسازی بافت فرسوده افزایش خواهد داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.