مقاله مطالعه اثر اسانس اوکالیپتوس ماهی(Eucalyptus globules) بر برخی فاکتورهای متابولیکی و درصد بقاء ماهی گپور معمولیCyprinuscarpio در شرایط ph اسیدی و بازی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثر اسانس اوکالیپتوس ماهی(Eucalyptus globules) بر برخی فاکتورهای متابولیکی و درصد بقاء ماهی گپور معمولیCyprinuscarpio در شرایط ph اسیدی و بازی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثر اسانس اوکالیپتوس ماهی(Eucalyptus globules) بر برخی فاکتورهای متابولیکی و درصد بقاء ماهی گپور معمولیCyprinuscarpio در شرایط ph اسیدی و بازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثر اسانس اوکالیپتوس ماهی(Eucalyptus globules) بر برخی فاکتورهای متابولیکی و درصد بقاء ماهی گپور معمولیCyprinuscarpio در شرایط ph اسیدی و بازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثر اسانس اوکالیپتوس ماهی(Eucalyptus globules) بر برخی فاکتورهای متابولیکی و درصد بقاء ماهی گپور معمولیCyprinuscarpio در شرایط ph اسیدی و بازی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
در این بررسی که بر روی اسانس اکالیپتوس Eucalytus globules در برخی از فاکتورهای متابولیکی و درصد بقاء در ماهی کپور معمولیcyprinus carpio در شرایط اسیدی، بازی و خنثی انجام شد، میزان ۱۸۰ ماهی با وزن میانگین۱/۷±۱۰۰ گرم و میانگین طولی۲±۲۰ سانتی متر که بین ۱۲ تانک به طور مساوی تقسیم شدند و تیمارهای اسیدی،بازی،خنثی،اسیدی همراه اسانس، بازی همراه اسانس و خنثی همراه اسانس قرار گرفتند.مدت نگهداری ۳۰ روز و در طول دوره با غذای بدون و حاوی اسانس (دوز ۱۲۰ میکرولیتر در کیلوگرم غذا) تغذیه و در روزهای ۱۵ و۳۰ خونگیری از ماهی ها به عمل آمد.نتایج نشان می دهد میزان گلوکز در تیمار اسید و اسیئ همراه اسانس(روز ۱۵)با تمام تیمارها و کنترل (روز ۳۰،اختلاف معنی داری وجود داشت، بین میزان ALT در تیمار اسید(روز۱۵) با تیمار ها و کنترل (روز۳۰)تفاوت معنی داری با تیمار باز همراه اسانس(روز۱۵) وجود داشت. میزانAST تفاوت معنی داری در بین تیمارها و کنترل مشاهده نشد. میزان آلبومین در تیمار اسید(روز۱۵)نسبت به تیمار باز همراه اسانس (روز ۳۰) اختلاف معنی داری برخوردار بود. میزان پروتئن تام در تیمار باز به همراه اسانس(روز۳۰) نسبت به تیمار باز(روز۱۵)، اسید همراه اسانس(روز ۳۰)، اسید همراه اسانس(روز۱۵) و باز همراه اسانس (روز۱۵) از اختلاف معنی داری وجود ندارد. به طور کلی نتایج حاصل این آزمایش نشان دهنده اثر موثر اسانس اوکالیپتوس در جیره غذایی ماهی کپور معمولی بر پارامترهای متابولیکی بوده که از این رو استفاده از آن در جیره کپور معمولی برای تحقیقات بیشتر توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.