مقاله بررسی عوامل مؤثر بر اتنگیزیه مهاجرت روستائیان به شهر (مطالعه موردی: روستاهای (اشکاوند، اصفهانک، دشتی) در بخشی مرکزی شهرستان اصفهان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عوامل مؤثر بر اتنگیزیه مهاجرت روستائیان به شهر (مطالعه موردی: روستاهای (اشکاوند، اصفهانک، دشتی) در بخشی مرکزی شهرستان اصفهان) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل مؤثر بر اتنگیزیه مهاجرت روستائیان به شهر (مطالعه موردی: روستاهای (اشکاوند، اصفهانک، دشتی) در بخشی مرکزی شهرستان اصفهان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل مؤثر بر اتنگیزیه مهاجرت روستائیان به شهر (مطالعه موردی: روستاهای (اشکاوند، اصفهانک، دشتی) در بخشی مرکزی شهرستان اصفهان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل مؤثر بر اتنگیزیه مهاجرت روستائیان به شهر (مطالعه موردی: روستاهای (اشکاوند، اصفهانک، دشتی) در بخشی مرکزی شهرستان اصفهان) :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
مهاجرت نتیجه مجموعه پیچیده ای از عوامل اجتماعی، روانشناسی، اقتصادی و سیاسی است. که نه تنها حجم و رشد جمعیت یک جامعه را تحت تأثیر قرار می دهد، بلکه تغییرات قابل ملاحظه ای را در ساخت و توزیع جمعیت ایجاد می کند. همچنین در بستر مکان و در گذر زمان با هداف و انیگزه های گوناگون اجتماعات انسانی، مبدأ یا مقصد را به لحاظ ساختاری و گاه کارکردی دستخوش تحولات بسیاری نموده است. بنابراین در پی اهمیت تأثیر پدیده مهاجرت در مبدأ یا مقصد، هدف از این پژوهش شناسایی مهمترین عوامل مؤثر بر انیگزه مهاجرت روستائیان می باشد. لذا در این تحقیق با استفاده از پرسشنامه، عوامل مؤثر بر انگیزه مهاجرت ساکنان روستاهای (اشکاوند، اصفهانک، دشتی) در بخش مرکزی شهرستان اصفهان مورد سنجش قرار گرفته است. روش تحقیق پژوهش حاضر بصورت توصیفی- میدانی می باشند. در تجزیه و تحلیل آماری داده های پژوهش که بصورت کتابخانه ای و میدانی گردآوری شده اند، از نرم افزار SPSS استفاده گردیده است. همچننی جامعه آماری شامل کلیه ساکنان مهاجر روستاهای (اشکاوند، اصفهانک، دشتی) با ۱۵۰ نفر می باشد. نتایج یافته ها نشان می دهد عوامل جاذبه ی اقتصادی در مقصد شامل (شغل بهتر، درآمد بیشتر و 😉 با میانگین (۸۹/۳) بیش از عوامل دافعه ی اقتصادی در مبدأ شامل (شغل نامناسب، مشکلات حمل و نقل و 😉 با میانگین (۶۶/۳) در تصمیم روستائیان برای مهاجرت نقش اساسی داشته اند. همچنین عوامل دافعه ی اجتماعی- فرهنگی در مبدأ شامل (محیط بسته و ضعف ارتباطات اجتماعی، اختلافات قومی و 😉 با میانگین (۴۶/۲) بیش از عومل جاذبه ی اجتماعی- فرهنگی در مقصد شامل (رشد بیشتر خلاقیت فردی، وجود ارتباطات اجتماعی قوی و 😉 با میانگین (۳۳/۲) در انگیزه مهاجرت روستائیان مؤثر بوده است. بنابراین عوامل اقتصادی بیش از عوامل اجتماعی –فرهنگی در انگیزه مهاجرت روستائیان مؤثر بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.