مقاله تاریخچه شرکت بهسازین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاریخچه شرکت بهسازین دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاریخچه شرکت بهسازین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاریخچه شرکت بهسازین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاریخچه شرکت بهسازین :

تاریخچه شرکت بهسازین

شرکت بهسازین تهران در سال ۱۳۶۷ در تهران فعالیت خود را آغاز نمود، هدف از تأسیس این شرکت در آغاز تولید قطعات انواع موتور سیکلت بود. در این راستا شرکت فعالیت خود را با تولید آینه موتور سیکلت یاماها آغاز نموده و پس از آن قطعاتی چون:

– آینه موتور سیکلت هوندا
– قلوه ای چپ و راست موتور سیکلت یاماها
– قلوه ای چپ و راست موتور سیکلت برآوو
– کمک فنر طرح قدیم برآوو
– کمک فنر طرح قدیم برآوو

و … را به تدریج در برنامه کاری خود قرار داد. این شرکت فعالیت بخش طراحی خود را با طراحی و اصلاح کمک فنر قدیمی برآوو که اشکالات زیادی داشت و تبدیل آن به کمک فنری جدید آغاز نمود که این کمک فنر جدید جای خود را به خوبی در بازار باز نمود و در نهایت باعث گردید که شرکت نیرو محرکه استفاده از این کمک فنر را جایگزین کمک فنر قدیمی در خط تولید خود نماید.

شرکت بهسازین تهران در سال ۱۳۷۱ موفق به طراحی یک موتور سیکلت جدید با قوای محرکه موتور سیکلت برآوو گردید. این طرح شدیداً مورد توجه وزیر صنایع سنگین وقت قرار گرفته و ایشان جهت تشویق این شرکت دستور صدور مجوز تولید موتور سیکلت در شهر تهران را برای این شرکت صادر کردند.

البته به دلیل وجود مشکلات شدید مالی این شرکت در آن زمان موفق به تولید این موتور سیکلت نشده و ناچاراً طرح آنرا به شرکت اصفهان موتور فروخت.
البته شرکت اصفهان موتور در سال ۱۳۷۳ تولید آن را با کمک همین شرکت آ‎غاز نمود که متأسفانه فقط تعداد کمی از آن راهی بازار مصرف گردید و در نهایت با تعطیلی شرکت اصفهان موتور تولید آن نیز قطع شد.

در سال ۱۳۷۰ شرکت دیگری بنام پولادسای تهران با هدف طراحی، ساخت قالب و تولید چراغ های انواع خودرو توسط سهامداران همین شرکت (بهسازین تهران) ایجاد گردید. این شرکت جدید جهت نیل به اهداف خود واحد طراحی و ساخت قالب نسبتاً وسیعی راه اندازی نمود، که هم بتواند جوابگوی نیاز قالب های بخش تولید خود باشد و هم تا حد ممکن بتواند به خارج از شرکت نیز خدمات قالبسازی بدهد. از جمله نخستین محصولاتی که توسط شرکت پولادسازی به

تولید رسید می توان به چراغ راهنمای جلو پژو ۴۰۵ ، راهنمای جلو رنو ۲۱ و چراغ های جلو طرح قدیم پراید را نام برد. در سال ۱۳۷۴ مسئولین شرکت تصمیم به تعطیلی فعالیت شرکت پولادسای تهران و انتقال طرحها و تجهیزات آن به شرکت بهسازین تهران گرفتند. بدین ترتیب شرکت بهسازین تهران یک تغییر استراتژی را در پیش گرفت براساس این استراتژی شرکت تولید قطعات موتور سیکلت را تعطیل و فعالیت اصلی خود را بر تولید چراغ های انواع خودرو متمرکز نمود.
البته تولید موتور سیکلت را کماکان جزء برنامه خود داشت که تاکنون بنا به دلایل مختلفی موفق به انجام آن نشده است. در حال حاضر محصولاتی که در برنامه کاری حال و آینده شرکت قرار دارند عبارتند از:

– چراغ جلو جدید پراید (راست و چپ)
– چراغ راهنمای جلو جدید پراید (راست و چپ)
– چراغ راهنمای جلو پژو ۴۰۵ (راست و چپ)
– چراغ راهنمای روی گلگیر رنو ۵
– طلق چراغ خطر عقب جدید رنو ۵ (راست و چپ)
– هواکش عقب جدید رنو ۵ (راست و چپ)
– چراغ جلو ون سایپا (راست و چپ)
– چراغ راهنمای جلو ون سایپا (راست و چپ)

شرکت بهسازین تهران محصول دیگری نیز به عنوان محصول فرعی شرکت در دست تولید دارد که در حال حاضر تنها تولید منظم شرکت را تشکیل می دهد. این محصول که در واقع نوعی نردبان با قابلیت های ویژه است نردبان آسان ساز نام دارد. این محصول در چهار سایز و در رنگهای مختلف در این شرکت تولید می شود و در حال حاضر تنها محصول صادراتی شرکت را نیز تشکیل می دهد. از جمله مشکلات اساسی این شرکت که مسئولین آن نیز بدان وقوف کامل دارند

سیستم مدیریت سنتی و کارگاهی آن است و دلیل آن را می توان در پیشرفت بسیار سریع شرکت از وضعیت کارگاهی به کارخانه ای بدون انطباق سیستم مدیریت شرکت با این تحول جستجو نمود. البته باید گفت که مسؤلین شرکت با توجه به درک این مشکل سعی در اصلاح آن دارند. البته این شرکت از چندی پیش تلاش خود را در جهت اخذ گواهینامه ایزو ۹۰۰۰ را نیز آغاز نموده است و مسؤلین شرکت امیدوارند تا با اجرای سیستم های مهندسی کیفیت، بهره وری و در نتیجه سود بیشتری را داشته باشند و بتوانند سهم بیشتری در بازار فروش داخلی و خارجی داشته باشند.
بررسی مقدماتی و تفضیلی سیستم

تعریف مسأله:
با توجه به بافت سنتی حاکم بر مجموعه و عدم وجود یک برنامه تولید ثابت که بتواند نیازهای سیستم را تعریف کند، طراحی سیستم هایی که بتواند اطلاعات مورد نیاز مدیریت را تأمین نماید بسیار مشکل می باشد. با توجه به این مطلب که شرکت مقدار تقاضا برای محصولات خود را بدرستی نمی داند و همچنین به دلیل پاره ای از مشکلات فنی و مهندسی تاریخ تحویل بعضی از محصولات به موقع نمی باشد، لذا در ابتدا باید که مدیریت به دنبال تغییر و تحول در بخش بازرگانی و افزایش دانش فنی سازمان باشد که از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا این دو بخش تأثیر بسزایی در دیگر سیستمها دارند.
سرپرستان و کارگران بخش تولیدی از بالانس نبودن حجم کاری ابراز ناخرسندی می کنند و بیان می کنند که در یک فاصله زمانی حجم کاری بسیار زیاد می شود و در دیگر زمان حجم کار بسیار کم.

از دیگر مشکلات این سازمان می توان به کافی نبودن دانش فنی و تجربه کارگران و سرپرستان مجموعه در تولید محصولاتی با تخصص بیشتر اشاره کرد که لزوم برپایی دوره های آموزشی را ایجاب می نماید.
از دیگر مسایلی که می توان به آن اشاره کرد نبود سیستم حسابداری صنعتی می باشد که سازمان قیمت تمام شده محصولات خود را بطور دقیق نمی داند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.