مقاله بازده انرژی حرارتی ساختمان و تأثیر آن بر آسایش حرارتی در سالن های موسیقی (نمونه موردی: سالن آمفی تئاتر پتروشیمی تبریز)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بازده انرژی حرارتی ساختمان و تأثیر آن بر آسایش حرارتی در سالن های موسیقی (نمونه موردی: سالن آمفی تئاتر پتروشیمی تبریز) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بازده انرژی حرارتی ساختمان و تأثیر آن بر آسایش حرارتی در سالن های موسیقی (نمونه موردی: سالن آمفی تئاتر پتروشیمی تبریز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بازده انرژی حرارتی ساختمان و تأثیر آن بر آسایش حرارتی در سالن های موسیقی (نمونه موردی: سالن آمفی تئاتر پتروشیمی تبریز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بازده انرژی حرارتی ساختمان و تأثیر آن بر آسایش حرارتی در سالن های موسیقی (نمونه موردی: سالن آمفی تئاتر پتروشیمی تبریز) :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
بهره وری انرژی در حال حاضر یکی از کانون های توجه بسیاری از سیاست های انرژی ملی است و در خط مقدم بحث های موضوعات انرژی پایدار می باشد، اما توجه جدی اندکی به تعاریف و ا ندازه گیری این مفاهیم شده است. اگر اهداف سیاست بهره وری انرژی به درستی در جای خ ود قرار گیرند و پیشرفت آنها تحت نظارت باشد، از لحاظ تئوری تعاریف عملیاتی بهره وری انرژی نیاز به توسعه دارد. مسئله کیفیت انرژی یک مشکل اساسی در تمام شاخص های انرژی است که تلاش می کند فرآیندهایی با کیفیت متفاوت ورودی و خروجی ها را با هم مقایسه کنند. در این مقاله به منظور بررسی بهره وری ا نرژی در سالن های م وسیقی و تأثیر آن بر آسایش حرارتی در سالن های موسیقی، سالن آمفی تئاتر پتروشیمی تبریز را در نظر گرفته و تشعشعات حرارتی دیوارها، کف و سقف آن در دو طبقه اندازه گیرفته شده است و دمای جداره های داخلی با جداره های خارجی مقایسه شده است. سپس با درنظر گرفتن ظرفیت سالن و فرض افراد حاضر در آن دو شرایط سالن به حالت پر و خالی مقایسه شده است. لذا در طراحی سالن های م وسیقی در نظر گ رفتن بازده شرایط آن و آسایش حرارتی مؤثر می توان طراحی بهینه با کمترین مصرف انرژی را رقم زد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.