مقاله بررسی پایداری مسکن پیشنهادی طرح تفصیلی در بافت های فرسوده شهر تهران (نمونه موردی: بافت فرسوده محله مظاهری- منطقه ۱۵ شهرداری تهران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پایداری مسکن پیشنهادی طرح تفصیلی در بافت های فرسوده شهر تهران (نمونه موردی: بافت فرسوده محله مظاهری- منطقه ۱۵ شهرداری تهران) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پایداری مسکن پیشنهادی طرح تفصیلی در بافت های فرسوده شهر تهران (نمونه موردی: بافت فرسوده محله مظاهری- منطقه ۱۵ شهرداری تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پایداری مسکن پیشنهادی طرح تفصیلی در بافت های فرسوده شهر تهران (نمونه موردی: بافت فرسوده محله مظاهری- منطقه ۱۵ شهرداری تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پایداری مسکن پیشنهادی طرح تفصیلی در بافت های فرسوده شهر تهران (نمونه موردی: بافت فرسوده محله مظاهری- منطقه ۱۵ شهرداری تهران) :

تعداد صفحات:۲۶
چکیده:
مسکن از جمله نیازهای اولیه خانوارها در تمامی جوامع محسوب می شود و تأمین آن در اکثر کشورها، از جمله کشورما، برعهده دولت ها است. یکی از جنبه های حائز اهمیت در برنامه ریزی مسکن، عدم توانایی خانوارهای کم درآمد به تأمین مسکن مورد نیاز خود به طور مستقل و بدون کمک دولت است. این مقوله بویزه در بازسازی و نوسازی بافت فرسوده شهرها، که اغلب اقشار آسیب پذیر جامعه را در خود جای داده اند، اهمیت ویژه ای دارد. توان مالی ساکنین این بافت ها در کنار توجه به فرهنگ سکونتی آنها در بافت های فرسوده می تواند نتایج برنامهر یزی مسکن را به کلی دگرگون سازد. از دیگر سو حادثه خیری، کانون یافتگی زلزله و تعداد ساکنین در این مناطق دستیابی به سکونتگاه هایی پایدار و امن را الزامی می سازد. بنابراین لزوم توجه به برنامه ریزی مسکن پایدار با درنظر داشتن فرهنگ سکونتی ساکنین از جمله ضرورت های برنامه ریزی مسکن در بافت های فرسوده است. بر همین اساس، این پژوهش به دنبال پاسخگویی به این پرسش است که برنامه های پیشنهادی مسکن بافت های فرسوده ی شهری تهران تا چه اندازه به پایدار شدن مسکن کمک می کنند؟ به این منظور از روش توصیفی و تحلیلی در این پژوهش استفاده شده است. بدین صورت که در ابتدا مفهوم پایداری مسکن و جنبه های گوناگون آن از طریق مطالعات اسنادی مورد بررسی قرار گرفته و شاخص های پایداری مسکن استخراج شده اند. سپس این شاخص ها در بافت فرسوده محله ی مظاهری واقع در منطقه ۱۵ شهرداری تهران مورد شناسایی قرار گرفته اند. در مرحله ی بعد، وضع موجود مسکن در محله با پیشنهادهای طرح های بالادست و بخصوص طرح تفصیلی تهران مقایسه شده است. در نهایت نیز، از طریق ماتریس نیل به اهداف، میزان پایداری مسکن پیشنهادهای طرح تفصیلی مورد ارزیابی قرار گرفته است. نتایج این پژوهش نشان می دهد که در مجموع، پیشنهادات مرتبط با مسکن طرح تفصیلی بدون توجه به مقوله ی پایداری ت دوین شده اند. اگرچه این طرح تا حدودی به بهود وضعیت کالبدی مسکن می انجامد، اما کمکی به پایدار شدن مسکن نمی کند. بررسی حاضر نشان می دهد که از میان جنبه های گوناگون پایداری مسکن، جنبه اجتماعی- فرهنگی بیش از سایر جنبه ها مورد بی توجهی قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.