مقاله ارزیابی و اولویت بندی عوامل مؤثر بر توسعه گردشگری شهری با استفاده از روش TOPSIS (نمونه موردی: شهر جهرم)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی و اولویت بندی عوامل مؤثر بر توسعه گردشگری شهری با استفاده از روش TOPSIS (نمونه موردی: شهر جهرم) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی و اولویت بندی عوامل مؤثر بر توسعه گردشگری شهری با استفاده از روش TOPSIS (نمونه موردی: شهر جهرم)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی و اولویت بندی عوامل مؤثر بر توسعه گردشگری شهری با استفاده از روش TOPSIS (نمونه موردی: شهر جهرم)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی و اولویت بندی عوامل مؤثر بر توسعه گردشگری شهری با استفاده از روش TOPSIS (نمونه موردی: شهر جهرم) :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
گردشگری یکی از مهمترین پدیده های اقتصادی و اجتماعی دنیای مدرن است. از طرفی تبلور یافتن گردشگری به عنوان یک نیاز، تبدیل شدن آن به عنوان بزرگترین صنعت خدماتی دنیا و تخصصی شدن گردشگری این فرصت را فراهم کرده تا هر مقصدی جهت بهره جستن از منافع حاصل از گردشگری امیدوار باشد. اما مسلماً این کار بدون شناسایی عوامل تأثیر گذار، برنامه ریزی و مدیریت کارآمد آن امکان پذیر نخواهد بود. در این راستا پژوهش حاضر سعی بر آن دارد تا با استفاده از روش توصیفی- تحلیلی و بهره گیری از روش TOPSIS عوامل مؤثر بر توسعه گردشگری شهر جهرم را ارزیابی و اولویت بندی کند. شیوه جمع آوری اطلاعات بر اساس بهره گیری از پرسشنامه و نظر سنجی از متخصصین می باشد. نتایج مطالعه نشان داد که افزایش تقابل بخش خصوصی برای مشارکت در طرح ها و برنامه های مرتبط با گردشگری، کمبود نیروهای متخصص و مجرب در زمینه ردشگری در بخش ها، سازمان ها و نهادهای مرتبط با گردشگری با امتیاز های ۰۸۲ و ۰۸۹ از مهمترین عوامل و اولویت ها برای توسعه گردشگری شهر جهرم می باشند و در زمینه شاخص های تأثیرات گردشگری در بهبود زیرساخت ها و کمبود یا کیفیت پائین تأسیسات رفاهی مانند سرویس های بهداشتی، پارکینگ ها و امکانات پذیرایی در محل جاذبه ها برای منطقه کمترین امتیاز را برای توسعه گردشگری منطقه داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.