مقاله ارزیابی وضعیت گردشگری روستایی و برنامه ریزی راهبردی با استفاده از ماتریس کمی QSPM (مطالعه موردی: روستای دزلی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی وضعیت گردشگری روستایی و برنامه ریزی راهبردی با استفاده از ماتریس کمی QSPM (مطالعه موردی: روستای دزلی) دارای ۳۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی وضعیت گردشگری روستایی و برنامه ریزی راهبردی با استفاده از ماتریس کمی QSPM (مطالعه موردی: روستای دزلی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی وضعیت گردشگری روستایی و برنامه ریزی راهبردی با استفاده از ماتریس کمی QSPM (مطالعه موردی: روستای دزلی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی وضعیت گردشگری روستایی و برنامه ریزی راهبردی با استفاده از ماتریس کمی QSPM (مطالعه موردی: روستای دزلی) :

تعداد صفحات:۳۲
چکیده:
برای دستیابی به توسعه پایدار روستایی، رونق گردشگری به عنوان یک عامل توسعه، بسیار اهمیت دارد؛ در این راستا گردشگری روستایی می تواند با برنامه ریزی اصول و مناسب و شناسایی مزیتها و محدودیتهای گردشگری، نقش مؤثری درتوسعه این مناطق و در نتیجه توسعه ملی و ت نوع بخشی به اقتصاد ملی بر عهده داشته باشد. از سویی با توجه به محدودیت توسعه بخش کشاورزی روستایی دزلی و آسیب پذیی بودن آن، توجه به فعالیت گردشگری می تواند به عنوان مکمل این بخش باشد؛ از اینرو هدف نهایی تحقیق حاضر، دستیابی به پاسخ این سوال است که پتانسیلها و محدودیتهای توسعه گردشگری روستای دزلی کدامند؟ و برای توسعه صنعت توریسم در این منطقه چه راهبردها و راهکارهایی وجود دارد؟ این پژوهش با استفاده از روش پیمایش، مطالعات میدانی و تعیین نقاط قوت، ضعف، فرصتها و تهدیدها، به شیوه SWOT به ارائه استراتژی در جهت توسعه گردشگری روستای دزلی پرداخته است. در گام بعد، راهبردهای ارائه شده با استفاده از روش ماتریس کمی برنامه ریزی راهبردی (QSPM) ا ولویت بندی شده است. بر اساس نتایج بدست آمده وضعیت گردشگری روستای دزلی در حالت تهاجمی قرار دارد و استراتژی (SO(1 با میانگین ۶۱۲ با تأکید بر توسعه گردشگری اکوتوریسم و گردشگری بومی به دلیل وجود مزیتهای نسبی در روستا، به عنوان بهترین استراتژی پیشنهاد شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.