مقاله امکان سنجی الگوهای ممکن م داخله در بافت فرسوده (مطالعه موردی: شهر قم -بخشی از محدوده پیرامونی هسته مرکزی شهر قم)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله امکان سنجی الگوهای ممکن م داخله در بافت فرسوده (مطالعه موردی: شهر قم -بخشی از محدوده پیرامونی هسته مرکزی شهر قم) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله امکان سنجی الگوهای ممکن م داخله در بافت فرسوده (مطالعه موردی: شهر قم -بخشی از محدوده پیرامونی هسته مرکزی شهر قم)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امکان سنجی الگوهای ممکن م داخله در بافت فرسوده (مطالعه موردی: شهر قم -بخشی از محدوده پیرامونی هسته مرکزی شهر قم)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله امکان سنجی الگوهای ممکن م داخله در بافت فرسوده (مطالعه موردی: شهر قم -بخشی از محدوده پیرامونی هسته مرکزی شهر قم) :

تعداد صفحات:۲۵
چکیده:
دیرزمانی است موضوع بافت های فرسوده در کشورهای مختلف مورد توجه سازمان های دولتی و متخصصینی چون شهرسازان و معماران قرار گرفته و به صورتهای متفاوت با آن برخورد گردیده است. بهسازی، نوسازی و یا بازسازی گ ونه های متفاوتی از مداخله در بافتهای فرسوده بوده اند که با روش های اجرایی متفاوت در کشورهای مختلف اجرا شده است. رویکردهای به کار گرفته شده همچون، تنظیم دوباره زمین برای اجرای طرحهای توسعه شهری، تملک اجباری، روشهای داوطلبانه مثل تجمیع و یا تراکم تشویقی هر یک دارای اشکالاتی است که موجب شده بسیاری از پروژه ها در مرحله اجرایی متوقف گردند. تحقیق کاربردی حاضر با رویکردهای کمی و کیفی، با چشماندازی جامع در مرحله اول یعنی بررسی راهکارهای موجود و سابقه تحقیق، از روش تحلیلی- توصیفی با استفاده از داده های ثانویه بهره گرفته است. در تحلیل دادهها و مطالعه موردی، روش اسنادی- پیمایشی و تکنیک مرتبط مانند مصاحبه انفرادی و پرسشناه مورد توجه بوده و جامعه آماری، مردم ساکن در بخشی از بافت فرسوده منطقه یکشهر قم می باشد. این مقله کوشیده با تشریح رویکردهایی (ساماندهی، حفاظت، مداخله سازنده و بنیادی) که در این زمینه مطرح است، اقدامات صورت گرفته در ارتباط با یافته های فرسوده محدوده مورد مطالعه در شهر قم را بررسی کند. درپایان اقدامات مرتبط با هر رویکرد با در نظر گرفتن جوانب مختلف معضلات بافتهای فرسوده در محلات بیان می گردد. یافته ها نشان می دهد که اتخاذ راهکارها باید به جنبه های مالی، انگیزه های روانی ساکنان، حضور مردم و دولت توجه نمایند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.