مقاله طراحی، ساخت ارزیابی ابزار اندازه گیری تراکم پذیری حجمی، سفتی و درجه رسیدگی میوه جات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طراحی، ساخت ارزیابی ابزار اندازه گیری تراکم پذیری حجمی، سفتی و درجه رسیدگی میوه جات دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی، ساخت ارزیابی ابزار اندازه گیری تراکم پذیری حجمی، سفتی و درجه رسیدگی میوه جات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی، ساخت ارزیابی ابزار اندازه گیری تراکم پذیری حجمی، سفتی و درجه رسیدگی میوه جات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی، ساخت ارزیابی ابزار اندازه گیری تراکم پذیری حجمی، سفتی و درجه رسیدگی میوه جات :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
تراکم پذیری حجمی به عنوان نسبت تغییرات کرنش حجمی به تغییرات فشار هیدرواستاتیک وارد بر سطح خارجی ماده تعریف می شود. با تعیین تراکم پذیری حجمی می توان به برخی خواص رئولوژی مانند سفتی و درجه رسیدگی میوه، به منظور طراحی خطوط فرآوری و انتقال محصول پی برد. برای یک نمونه غوطه وز شده دورن سیال، با اندازه گیری تغییرات نیروی شناوری د رمقابل تغییرات فشار هیدرواستاتیک و داشتن حجم اولیه نمونه می توان تغییرات حجم و تراکم پذیری حجمی نمونه را تعیین کرد. هدف از انجام تحقیق حاضر طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاهی برای اندازه گیری تراکم پذیری حجمی و درجه رسیدگی میوه جات می باشد. دستگاه شامل یک محفظه فشار از جنس آکریلیک است که فشار هوای درون ان توسط یک کمپرسور هوا تامین شده و توسط یک حسگر فشار اندازه گیری می شود. برای ثابت نگه داشتن فشار هوا نیز از یک شیر فشار شکن استفاده می شود. نمونه مورد آزمون ، از انتهای آزاد یک تبر یک سردرگیر که چهار کرنش سنج در قسمت ریشه آن برای اندازه گیری مقدار خمش تیر و تغییر نیروی شناوری نصب شده اند، آویزان و درون سیال غوطه ور می شود. سیگنال های خروجی مدار کرنش سنج ها و حسگر فشار پس از عبور از واحد پردازش سیگنال، به نیرو و فشار تبدیل می شوند. به منظور ارزیابی عملکرد دستگاه میوه گوجه فرنگی به مدت ۱۰۰ ثانیه تحت فشار ثابت ۲۰۰kPa قرار گرفت و پس از آن باربرداری انجام شد و مودار تغییرات حجم بر حسب زمان برای مطالعه رفتار خزشی آن رسم شد. آزمایش ها د ر۵ تکرار انجام شدند. همچنینی برای مطالعه اثر رسیدگی میوه بر رفتار خزشی آن، تغییرات حجم نمونه های گوجه فرنگی رسیده و نارس با هم مقایسه شدند. نتایج نشان داد مه بخش بزرگی از تغییرات حجم به صورت آنی در لحظه اولیه اعمال فشار بود (قسمت الاستیک) و سپس تغییر حجم نمونه به صورت نمایی با زمان افزایش یافت (قسمت ویسکوالاستیک). میانگین ضریب تراکم پذیری نمونه ها برابر با ۰/۶۶MPa بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.