مقاله بررسی اثر رطوبت بر برخی خواص فیزیکی سه رقم پسته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر رطوبت بر برخی خواص فیزیکی سه رقم پسته دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر رطوبت بر برخی خواص فیزیکی سه رقم پسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر رطوبت بر برخی خواص فیزیکی سه رقم پسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر رطوبت بر برخی خواص فیزیکی سه رقم پسته :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
مشخصات فیزیکی محصولات کشاورزی به منظور طراحی بهینه ماشین های فراوری، کاشت و برداشت و همچنین به منظور کاهش تلفات و حفظ کیفیت محصولات طی عملیات برداشت از اهمیت فراوانی برخوردار می باشد. در این تحقیق برخی خصوصیات فیزیکی سه رقم متداول پسته (ارقام فندقی، بادامی و اکبری) شامل ابعاد اصلی، قطر متوسط هندسی، قطر متوسط حسابی، ضریب کرویت، مساحت سطح رویه، جرم، زاویه تخلیه و زاویه پرشدگی در پنج سطح رطوبتی ۳۵ و ۳۰ و ۲۵ و ۲۰ و ۱۵% بر پایه تر تعیین و اثر محتوای رطوبت محصول بر آنها در شهریور ماه سال ۹۰ در آزمایشگاه خواص دانشگاه محقق اردبیلی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که با کاهش محتوای رطوبت محصول ابعاد اصلی، قطر متوسط هندسی، قطر متوسط حسابی، ضریب کرویت، مساحت سطح رویه ، جرم زاویه تخلیه و زاویه پرشدگی به طور معنی داری کاهش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.