مقاله بررسی سنتیک و مدل سازی تجربی فرآیند خشک شدن ورقه های موز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی سنتیک و مدل سازی تجربی فرآیند خشک شدن ورقه های موز دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی سنتیک و مدل سازی تجربی فرآیند خشک شدن ورقه های موز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سنتیک و مدل سازی تجربی فرآیند خشک شدن ورقه های موز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی سنتیک و مدل سازی تجربی فرآیند خشک شدن ورقه های موز :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
یکی از فرایندهای نوین خشک کردن، روش الکتروهیدرودینامیک می باشد. در این شیوه از میدان الکتریکی با ولتاژ بالا برای خشک کردن محصولات کشاورزی اشتفاده یم شود. مکانیزم خشک شدن به شیوه الکتروهیدرودینامیک عموما به باد الکتریکی ناشی از میدان الکتریکی به عنوان نیروی محرکه اساسی در خشک کردن نسبت داده می شود. باد الکتریکی به ماده تر برخورد می کند و سبب افزایش انتقال جرم به منظور بهبود نرخ خشک شدن می شود. ازمایش های تحقیق حاضر با خشک کردن لایه نازک ورقه های موز به شیوه های الکتروهیدرودینامیک در شدت میدان الکتریکی ۶ و ۸ و ۱۰ کیلو وات بر سانتی متر انجا شد و منحنی های تغییرات محتوای رطوبتی بر حسب زمان و آهنگ خشک شدن بر حسب محتوای رطوبتی برای هر تیمار محاسبه و مورد بررسی قرار گرفت. با استفاده از حل تحلیلی رابطه قانون دوم فیک به روش حل کرانک برای صفحه نامتناهی، مقدار ضریب انتشار موثر رطوبت در محدوده (۱۰-)۱۰×۳/۱۲ تا (۱۰-)۱۰×۴/۲۳ متر مربع بر ثانیه بدست آمد. به منظور مدل سازی تجربی داده های افت رطوبت از ۱۲ مدل تجربی استفاده شد و بر اساس بالاترین ضریب تبیین و کمترین مقدار ریشه میانگین مربعات خطا، مدل دیفوزیون با ضریب تبیین بیشتر از ۰/۹۹۸۷ و ریشه میانگین مربعات خطای کمتر از ۰/۰۱۰۳۰ به عنوان مناسب ترین مدل برای توصیف فرآیند خشک کردن ورقه های موز انتخاب شد و روابط حاکم بر ثابت های مدل دیفوزیون نسبت به سطوح مختلف شدت میدان الکتریکی در فرایند خشک شدن ورقه های موز به شیوه الکتروهیدرودینامیک بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.