مقاله ارزیابی تغییرات خواص ویسکوالاستیک و سفتی بافت در دو رقم میوه کیوی(رقم برنو و هیوارد)در دوره رسیدگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تغییرات خواص ویسکوالاستیک و سفتی بافت در دو رقم میوه کیوی(رقم برنو و هیوارد)در دوره رسیدگی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تغییرات خواص ویسکوالاستیک و سفتی بافت در دو رقم میوه کیوی(رقم برنو و هیوارد)در دوره رسیدگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تغییرات خواص ویسکوالاستیک و سفتی بافت در دو رقم میوه کیوی(رقم برنو و هیوارد)در دوره رسیدگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تغییرات خواص ویسکوالاستیک و سفتی بافت در دو رقم میوه کیوی(رقم برنو و هیوارد)در دوره رسیدگی :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
تعیین رسیدگی مهمترین قسمت در ارزیابی کیفیت درونی میوه ها می باشد که به عواملی مانند میزان مواد جامد محلول، سفتی بافت و PH بستگی دارد. شاخص سفتی و مقاومت بافت محصولات کشاورزی در مقابل اعمال فشار از خصوصیات کیفی محصول محسوب شده و امروزه شاخص سفتی به عنوان یک روش ساده و سریع در تعیین برخی خصوصیات فیزیولوژی محصول پس از برداشت، نظیر میزان رسیدگی محصول، مورد استفاده قرار می گیرد. درتحقیق حاضر با انجام آزمون هایی با دستگاه کشش- فشار به ارزیابی تغییرات خواص ویسکوالاستیک و سفتی دو رقم میوه کیوی در چهار مرحله زمانی برداشت پرداخته شد و تغییرات میزان مواد جامد محلول در دو رقم در دوره رسیدگی به عنوان روش شاهد اندازه گیری شد. طی یک ازمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی اثر عامل های مستقل شامل، چهار مرحله زمانی برداشت ( ۰ و ۲۰ و ۴۰ و روز ۶۰)، رقم محصول (هیوارد و برونو)، اثر عامل بارگذاری ( صفحه ای و استوانه ای) و سطح بار مرده ( ۲۰ و ۳۰ و ۴۰ نیوتن) ر متغیرهای وابسته تعیین شده ( متغیرهای هفتگانه منحنی خزش) در این پژوهش مورد مطالعه قرا رگرفت. نتایج ازمایش ها حاکی از اثر معنی دار رقم و زمان برداشت بر تمامی متغیرهای مورد بررسی بود. همچنین مشخص شد میزان مواد جامد محلول د رهر دو رقم با افزایش زمان برداشت تقریبا با سرعت ثابتی. افزایش می یابد و نتایج آماری نشان داد بین پارامترهای سه گانه تغییر شکل منحنی خزش (E,F,G) و یکی از پارامترها شیب منحنی خزش (C) و مشخصه های کیفی میوه کیوی همبستگی وجود دارد. بیشترین مقدار مواد جامد محلول برای ارقام هیوارد و برونو به ترتیب برابر با ۱۶ و ۱۶/۷۵ بریکس و کمترین مقدار آن به ترتیب برابر با ۶ و ۷/۵ بریکس بدست آمد. برمبنای نتایج آماری می توان پارامترهای منحنی خزش را، بر اساس یک رگرسیون خطی به عنوان شاخصی از سفتی بیان نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.