مقاله اثر رطوبت سرعت و جهت بارگذاری بر خواص مکانیکی دانه نخود (رقم آزاد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر رطوبت سرعت و جهت بارگذاری بر خواص مکانیکی دانه نخود (رقم آزاد) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر رطوبت سرعت و جهت بارگذاری بر خواص مکانیکی دانه نخود (رقم آزاد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر رطوبت سرعت و جهت بارگذاری بر خواص مکانیکی دانه نخود (رقم آزاد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر رطوبت سرعت و جهت بارگذاری بر خواص مکانیکی دانه نخود (رقم آزاد) :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
خواص مکانیکی محصولات کشاورزی یکی از مهمترین خواص مورد استفاده در طراحی فرایند و ماشین های کشاورزی است. در این بین نیروهای اعمالی و تغییر شکل مواد در اثر این نیروها جزء مهمترین عمل و عکس العمل بین ماشین و محصول محسوب می شود. در این تحقیق که آزمایشگاه بیو فیزیک دانشگاه محقق اردبیلی انجام شد، خواص مکانیکی دانه نخود رقم آزاد تحت آزمون های فشاری شبه استاتیک در سطوح مختلف رطوبتی در محدوده ۱۱% تا ۲۶% بر پایه تر مورد ارزیابی قرار گرفت. نیروی لازم برای گسیختگی، انرژی گسیختگی تغییر شکل د رنقطه گسیختگی و چغرمگی دنه نخود د رچهار سطح رطوبتی از ۱۱% تا ۲۶% بر پایه تر، سرعت بارگذاری در سه سطح از ۲ تا ۸ میلی متر بر ثانیه و د ردو جهت بارگذاری (موازی و عمود بر لپه) اندازه گیری و ثابت شد. نتایج نشان داد که اثر رطوبت و جهت بر تمام خواص مکانیکی معنی دار بود. در حالی که اثر سرعت بار گذاری بر کلیه خواص مکانیکی غیر معنی دار میباشد. با افزایش محتوی رطوبت میانگین نیروی لازم برای گسیختگی از ۴۹۲ به ۹۷ نیوتن کاهش یافت.بیشترین و کمترین نیروی گسیختگی دانه، به ترتیب ۸۰۱ و ۲۸ نیوتن به ترتیب در رطوبت های ۱۱% و ۲۶% به دست آمد. همچنین با افزایش رطوبت مقدار انرژی گسیختگی کاهش یافت. بیشترین میانگین انرژی گسیختگی مربوط به سطح رطوبتی ۱۱% و برابر ۲۸۵ ژول بدست آمد. همچنین محاسبات نشان داد که با افزایش رطوبت مقدار میانگین چغرمگی کاهش و تغییر شکل در نقطه گسیختگی افزایش می یابد. نتایج نشان داد، بیشترین آسیب نخود مربوط به حالت لپه ای شدن است که این حالت رد رطوبت ۲۶% و وقتی اتفاق می افتد که نیرو درجهت موازی بر لپه اعمال گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.