مقاله تعیین برخی خصوصیات هندسی و فیزیکی سه رقم پسته اوحدی، اکبری و کله قوچی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین برخی خصوصیات هندسی و فیزیکی سه رقم پسته اوحدی، اکبری و کله قوچی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین برخی خصوصیات هندسی و فیزیکی سه رقم پسته اوحدی، اکبری و کله قوچی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین برخی خصوصیات هندسی و فیزیکی سه رقم پسته اوحدی، اکبری و کله قوچی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین برخی خصوصیات هندسی و فیزیکی سه رقم پسته اوحدی، اکبری و کله قوچی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
بر اساس گزارش FAO ایران در سال ۲۰۰۹ با تولید حدود ۴۴۶۶۴۷ تن بزرگترین تولید کننده و صارد کننده پسته در جهان بوده است. حفظ رتبه اول ایران در زمینه صادرات پسته نیازمند افزایش کیفیت فرآوری محصول پسته است. طراحی دستگاه هاس فرآوری هر محصول نیازمند شناخت صحیحی از خصوصیات فیزیکی آن محصول می باشد. خصوصیات فیزیکی پسته و مغز آن برای طراحی تجهیزات فرآوری، انتقال، سورتینگ و جداسازی مهم است. طراحی این گونه دستگاه های بدون توجه به این مسائل ممکن است نتایج ضعیفی را به بار اورد. بنابراین تعیین و توجه به این مشخصات نقش مهمی دارد. در این مطالعه برخی از خصوصیات هندسی و فیزیکی مورد نیاز در طراحی دستگاه های فراوری پسته تعیین شده است. برای تعیین خصوصیات ابعادی پسته ها از روش پردازش تصویر استفاده شد. بررسی سه بعدی پسته ها مستلزم تصویر برداری از سه طرف پسته است. این کار بار استفاده از ترکیب دو آینه تخت با زاویه ۴۵ درجه و یک دوربین CCD انجام شده است. برای تعیین خصوصیات هندسی، تصاویر مربوط به ۱۰۰ پسته خندان، ۱۰۰ پسته غیر خندان و ۱۰۰ مغز پسته ارقام اوحدی، اکبری و کله قوچی از محصول سال ۸۹ یاغات رفسنجان، مورد بررسی قرار گرفت. خصوصیات اندازه گیری شده شامل مساحت نسبت ظاهری، فشردگی، قطر متوسط، محیط، شعاع میانه و کرویت تصویر میانی، و تصاویر کناری است. همچنین شعاع ماکزیمم و مینیمم میانه هر سه تصویر و کرویت پسته مورد محاسبه قرار گرفته است. زاویه اصطکاک استاتیکی نیز به عنوان خصوصیت فیزیکی موثر در بحث انتقال محصول با استفاده از نقاله برای پسته های خندان، غیر خندان و مغز پسته بر روی سه سطح شیشه، استیل و PVC تعیین گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.