مقاله تخمین رابطه تجربی بین دما و سرعت هوای خروجی در یک جمع کننده خورشیدی تخت هوایی مجهز به سیستم کنترل دور دمنده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تخمین رابطه تجربی بین دما و سرعت هوای خروجی در یک جمع کننده خورشیدی تخت هوایی مجهز به سیستم کنترل دور دمنده دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تخمین رابطه تجربی بین دما و سرعت هوای خروجی در یک جمع کننده خورشیدی تخت هوایی مجهز به سیستم کنترل دور دمنده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تخمین رابطه تجربی بین دما و سرعت هوای خروجی در یک جمع کننده خورشیدی تخت هوایی مجهز به سیستم کنترل دور دمنده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تخمین رابطه تجربی بین دما و سرعت هوای خروجی در یک جمع کننده خورشیدی تخت هوایی مجهز به سیستم کنترل دور دمنده :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
جمع کننده های خورشیدی هوایی دستگاه ساده ای برای گرمایش هوا با استفاده از انرژی خورشیدی هستند و در کاربردهای مختلفی به کار می روند. در این پژوهش یک جمع کننده خورشیدی تخت هوایی با صفحه جاذب کرکره ای به همراه یک سیستم برای کنترلی دور دمنده با استفاده از میکروکنترلر AVR طراحی و ساخته شد. سیستم کنترلی با ایجاد دورهای متغیر دمنده که در ورودی جمع کننده قرار داشت، دمای هوای خروجی از آن را که توسط سه سنسور دمایی LM35 اندازه گیری می شد، در یک محدوده دمایی مشخص قرار می داد. جمع کنند در فضای باز ساختمان شکاره دو دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز به مدت یک هفته مورد ارزیابی قرار گرفت. از میان پارامترهای اندازه گیری شده در جمع کننده دو پارامتر دما و سرعت هوای خروجی با توجه به اهمیت بیشتری که در بازدهی جمع کننده دارند، انتخاب گردیدند. به کنظور بررسی رابطه بین دما و سرعت هوای خروجی از جمع کننده با استفاده از مدل های رگرسیونی، از بین مدل های خطی و غیر خطی موجود چهار مدل که حالت کلی تر و احتمال توجیه بیشتر رابطه بین دو پارامتر مذکور را داشتند، برای آزمایش آماری انتخاب شدند. بر اساس نتایج به دست امده، مدل رگرسیونی درجه یک (خطی) با ۰/۹۵=R2 بهترین برازش را در میان مدل های بررسی شده دارا بود و رابطه تجربی به صورت ۰۰۸T+2.64=V بین دما و سرعت هوای خروجی تعیین شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.