مقاله مطالعه و مدلسازی فرآیند جذب رطوبت دانه های جو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه و مدلسازی فرآیند جذب رطوبت دانه های جو دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه و مدلسازی فرآیند جذب رطوبت دانه های جو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه و مدلسازی فرآیند جذب رطوبت دانه های جو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه و مدلسازی فرآیند جذب رطوبت دانه های جو :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
خیساندن دانه ها در فرایند پوسته گیری و پخت آنها به منظور نرم شدن پوسته و هسته آنها جدب رطوبت معمول می باشد. مقدار آب جذب شده توسط دانه های مختلف در مدت زمان غوطه وری در آب متفاوت است. هم چنین دمای آب در میزان رطوبت جذب شده تاثیر دارد. د راین تحقیق، فرایند جذب رطوبت سه رقم جو ( ریحان ۰۳ و فجر و MB862) د رخلال غوطه وریآنها در آب در سه سطح دمای ۱۰ و ۲۰ و ۴۵ سانتیگراد و رد سه تکرار انجام گردید. منحنی های تغییرات محتوای رطوبتی بر حسب زمان، نسبت رطوبت بر حسب زمان و محتوی رطوبت ی برای هر تیمار مورد مطالعه قرار گرفت. برای مدل سازی داده های جذب رطوبت ۱۰ مدل تجربی استفاده شد و بر اساس بالاترین ضریب تبیین و کمترین مقدار ریشه میانگین مربعات خطا، مدل ورما با ضریب تبیین بیشتر از ۰/۹۹۶ و ریشه میانگین مربعات خطای کمتر از ۰/۰۱۰۷ به عنوان مناسبترین مدل برای توصیف فرآیند جذب رطوبت دانه های جو انتخاب شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.