مقاله مقایسه پوسچرهای نامناسب کارگران زن شالیزارهای برنج در شمال و جنوب کشور، در مراحل شالی کاری و وجین کاری دستی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه پوسچرهای نامناسب کارگران زن شالیزارهای برنج در شمال و جنوب کشور، در مراحل شالی کاری و وجین کاری دستی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه پوسچرهای نامناسب کارگران زن شالیزارهای برنج در شمال و جنوب کشور، در مراحل شالی کاری و وجین کاری دستی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه پوسچرهای نامناسب کارگران زن شالیزارهای برنج در شمال و جنوب کشور، در مراحل شالی کاری و وجین کاری دستی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه پوسچرهای نامناسب کارگران زن شالیزارهای برنج در شمال و جنوب کشور، در مراحل شالی کاری و وجین کاری دستی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
درشالیزارهای ایران به دلیل به کارگیری بیشتر از نیروی انسانی، کارگران همواره به دلیل قرارگیری در پوسجرهای نامناسب کاری، از دردهای مزمن در ناحیه شانه ، گردن و کمر و به دلیل قرار گیری طولانی مدت پاها در آب، از درد پا و بخصوص درد زانو شکایت دارند. هدف از این پژوهش بررسی و مقایسه چگونگی وضعیت بدنی کارگران زن در حین کار کردن در مزارع شمال و جنوب کشور، در طی کاشت و وجین کاری محصول برنج بوده است. روش کار، تهیه فیلم و عکس برداری از وضعیت های مختلف بدن کارگران کارکردن و همچنین تهیه پرسش نامه به منظور تجزیه و تحلیل گفتارهای این کارگران و بررسی نتایج حاصل از چگونگی پوسچرهای نامناسب، به دو روش استاندارد اووس و رولا که از روش های کد گذاری وضعیت بدن می باشند، بود. پوسچرها در روش اوواس، به چهار گروه و در روش رولا به هفت گروه تقسیم می شوند. درشمال کشور سه روستا از شهرستان بندر انزلی و در جنوب کشور سه روستا از شهرستان شوشتر و از هر روستا پانزده کارگر به طور تصادفی انتخاب شدند و مورد مطالعه قرار گرفتند. نتایج نشان داد که با توجه به روش اووس، در مرحله شالی کاری بیش از سی و دو درصد پوسچر کارگران در شمال کشور و حدود بیست و پنج درصد پوسچر کارگران در جنوب کشور و نیز در مرحله وجین کاری، حدود چهل و سه درصد پوسچر کارگران در شمال کشور و به طور تقریبی کمتر از چهل درصد پوسچر کارگران در جنوب کشور، در وضعیت بد بدنی قرار داشتند. همچنین با توجه به روش رولا، در مرحله شالی کاری، نزدیک به نیمی از پوسچر کارگران در شمال کشور و تقریبا چهل و دو در صد پوسچر کارگران در جنوب کشور، در وضعیت بد بدنی، قرار داشتند. همچنین نتایج نشان داد که کارگران زن در شمال کشور در مقایسه با کارگران جنوب کشور، دچار مشکلات اسکلتی و عضلانی بیشتری بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.