مقاله مدلسازی سینتیک خشک شدن برگه چای سبز و تاثیر تغییرات دما و سرعت هوا بر آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدلسازی سینتیک خشک شدن برگه چای سبز و تاثیر تغییرات دما و سرعت هوا بر آن دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدلسازی سینتیک خشک شدن برگه چای سبز و تاثیر تغییرات دما و سرعت هوا بر آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی سینتیک خشک شدن برگه چای سبز و تاثیر تغییرات دما و سرعت هوا بر آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدلسازی سینتیک خشک شدن برگه چای سبز و تاثیر تغییرات دما و سرعت هوا بر آن :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
چای یکی از محصولات استراتژیک در مناطق شمالی کشور می باشد که تولیدات این محصول نسبت به ۴۰ سال قبل ۵ برابر شده است. اکثر مصارف مربوط به چای سبز کشور از اسیای شرقی تامین می گردد که نشان دهنده پایین بودن کیفیت تولیدات داخلی می باشد. این مسئله ضرورت این تحقیق را نشان می دهد تا بتوان با بالا بردن بازده اقتصادی و بهینه نمودن مصرف انرژی با استفاده از تعیین سینتیک خشک کردن این محصول، در جهت ارتقاء کیفی و بازار پسندی گام برداشت. در این تحقیق با بکارگیری یک خشک کن ازمایشگاهی که توسط سیستم HMI، تنظیمات اولیه پارامترهای خشک شدن به دستگاه داده می شود، سینتیک خشک شدن برگه های چای سبز بررسی گردید. فرایند خشک کردن در دماهای بین ۵۰ تا ۹۰ درجه سانتیگراد و در سرعت جریان هوای ۰/۵ تا ۱/۵ متر بر ثانیه انجام شد. نتایج حاصل از تغییرات محتوای رطوبتی با پنج مدل رگرسیونی مقایسه گردید. از بین این مدل ها ، پیج بهترین پیش بینی را از سینتیک خشک کردن برگه های چای سبز داشت. به طوریکه با داشتن بیشترین مقدار ضریب تبیین ۰۹۹۴۲=R2 و کمترین مقدار برای مجموع خطا ۰۰۴۲۹=SSE و مجذور میانگین مربعات خطا ۰۰۲۰۸=RMSE نسبت به مدل های دیگر، نسبت به مدل های دیگر نتایج بهتری داشت. مقادیر بیشترین و کمترین مربوط به ضریب نفوذ رطوبت به ترتیب عبارتند از : (۱۲-)۱۰×۳/۸۳۷۳ و (۱۳-)×۶/۷۴۳۹ مجذور متر بر ثانیه. محدوده انرژی فعال سازی ۲۹/۳۴۹۲ تا ۳۳/۶۷۲۹ کیلو ژول بر مول می باشد. این تحقیق در شهریور ماه ۱۳۹۰ در گروه ماشین های کشاورزی دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی دانشگاه تهران انجام گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.