مقاله کاهش حساسیت بیومواد به بارهای ضربه ای با استفاده از مواد پوششی طی دوره انبارمانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاهش حساسیت بیومواد به بارهای ضربه ای با استفاده از مواد پوششی طی دوره انبارمانی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاهش حساسیت بیومواد به بارهای ضربه ای با استفاده از مواد پوششی طی دوره انبارمانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاهش حساسیت بیومواد به بارهای ضربه ای با استفاده از مواد پوششی طی دوره انبارمانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاهش حساسیت بیومواد به بارهای ضربه ای با استفاده از مواد پوششی طی دوره انبارمانی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
امروزه با گسترش سامانه های مکانیکی برداشت، جابجایی و درجه بندی میوه ها، احتمال ایجاد آسیب های مکانیکی برای میوه ها بسیار زیاد است. از طرفی استفاده از مواد پوششی مختلف جهت حفظ کیفیت و نیز جلوگیری از ضایعات محصولاتی که دوره انبارمانی دارند، مرسوم است. در این تحقیق اثر مواد پوششی برای کمینه کردن آسیب های ناشی از بارهای ضربه ای، مورد بررسی قرار گرفت. فاکتورهای مهم لهیدگی شامل قطر، عمق، حجم لهیدگی و حساسیت به لهیدگی می باشد. بدین منظور از آزمایش فاکتوریل ۲×۳×۳، ۲ رقم سیب (زرد لبنانی، قرمز لبنانی)×۳ دوره انبارمانی (بدون انبارمانی، ا و ۲ ماه انبارمانی) × ۳ غلظت ماده پوشاننده ( ۰ و ۳ و ۶ درصد) در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۱۰ تکرار استفاده گردید. در هر آزمایش، متغیرهای عمق و قطر لهیدگی اندازه گیری و حجم و حساسیت به لهیدگی با استفاده از روابط محاسبه شدند. نتایج نشان داد اثر فاکتور های غلظت و انبارمانی در سطح ۱% بر قطر لهیدگی معنی دار است و اثر متقابل غلظت و رقم در انبارمانی به ترتیب در سطوح ۵% و ۱% بر قطر لهیدگی معنیدار است. اثر غلظت و انبارمانی و نیز اثر متقابل آن ها بر میزان عمق لهیدگی در سطح ۱% معنیدار است. همچنین اثر غلظت و انبارمانی و اثر متقابل رقم در انبارمانی در سطح ۱% و اثر متقابل رقم در غلظت در سطح ۵% بر حساسیت به لهیدگی معنی دار است. نتیجه این که با افزایش دوره انبارمانی و افزایش غلظت کلریدکلسیم دوآبه فاکتورهای مربوط به لهیدگی کاهش می یابد، بنابراین استفاده از این ماده پوشاننده به عنوان عاملی جهت کاهش ضایعات میوه سیب پیشنهاد می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.