مقاله مدل سازی خواص رئولوژی پیاز و سیب زمینی با استفاده از آزمون خزش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدل سازی خواص رئولوژی پیاز و سیب زمینی با استفاده از آزمون خزش دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدل سازی خواص رئولوژی پیاز و سیب زمینی با استفاده از آزمون خزش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل سازی خواص رئولوژی پیاز و سیب زمینی با استفاده از آزمون خزش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدل سازی خواص رئولوژی پیاز و سیب زمینی با استفاده از آزمون خزش :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
محصولات کشاورزی به علت داشتن ساختار سلولی و رطوبت زیاد، رفتاری شبیه مواد ویسکوالاستیک از خود نشان م یدهند، بنابراین رفتار آنها وابسته به زمان است. تعیین خواص رئولوژی جهت طراحی خطوط فرآوری، تعیین شرایط بهینه انبار داری و ارتفاع مجاز انبارداری جهت کاهش ضایعات ضروری است. در این مطالعه ، آزمون خزش روی سیب زمینی رقم آگریا (Tubuls Agria) و پیاز رقم زرد (Yellow Onion) به ترتیب تحت بار ثابت ۷۸/۵N و ۶۲/۲N در مدت مشخص و دمای ۲۰ درجه سانتیگراد در پنج تکرار انجام شد. نمودار تغییر شکل با زمان مراحل بارگذاری و بار برداری رسم گردید. مدل بورگر جهت مدل سازی استفاده و ضریب الاستیسته آنی، ضریب الاستیسته و ویسکوزیته قسمت الاستیک تاخیری، ویسکوریته مربوط به جریان نیوتونی و زمان تاخیر تعیین شدند. خطای استاندارد حاصل از نتایج مدل سازی برای سیب زمینی و پیاز به ترتیب ۰/۸ و ۱/۰۲ بودند. ویسکوزیته مربوط به جریان نیوتونی پیاز بیشتر بود، بنابراین پس از باربرداری تغییر شکل ماندگار کمتری آن باقی می ماند. ضریب الاستیسته و ویسکوزیته قسمت الاستیک تاخیری پیاز نسبت به سیب زمینی کمتر بود، بعلت ساختار لایه ای که پیاز دارد زمان بیشتری طول کشید تا به مرحله ویسکوز وارد شود و زمان زمان تاخیر) بیشتری نیز برای آزاد سازی قسمتی از تنش وارده به آن نیاز بود. ضرایب موجود به بخش الاستیک تاخیری سیب زمینی بیشتر از پیاز و ویسکوزیته آن کمتر است، پس مدت بیشتری می توان آن را در انبار بدون تغییر شکل ماندگار زیاد نگهداری کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.