مقاله بررسی عملکرد پروژه بهسازی خاک به روش پیش بارگذاری با مقایسه نتایج مدلسازی عددی و ابزارگذاری مطالعه موردی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عملکرد پروژه بهسازی خاک به روش پیش بارگذاری با مقایسه نتایج مدلسازی عددی و ابزارگذاری مطالعه موردی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عملکرد پروژه بهسازی خاک به روش پیش بارگذاری با مقایسه نتایج مدلسازی عددی و ابزارگذاری مطالعه موردی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عملکرد پروژه بهسازی خاک به روش پیش بارگذاری با مقایسه نتایج مدلسازی عددی و ابزارگذاری مطالعه موردی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عملکرد پروژه بهسازی خاک به روش پیش بارگذاری با مقایسه نتایج مدلسازی عددی و ابزارگذاری مطالعه موردی :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
هم اکنون در راستای پیشرفت و گسترش نرم افزار های قدرتمند آنالیز عددی، امکان بررسی و مطالعه سازهها در مراحل مختلف وجود دارد. بدیهی است که این نرم افزارها، ابزارهای بسیار حساسی در نزد مهندسین هستند که به شدت به دادههای ورودی وابسته می باشند. از سوی دیگر، در راستای این پیشرفتها در تولید وسایل بسیار حساس ابزار دقیق نیز پیشرفتهای مهمی بوجود آمده است که با تحلیل برگشتی دادههای حاصل از آنها میتوان به دادههای ورودی قابلاعتمادتری دست یافت و با آمیزه ای از تحلیل های عددی و قضاوتهای مهندسی به نتایج دقیق تری رسید . پروژه انبار نفت ماهشهر به منظور ذخیره سازی نفت در زمینی به مساحت ۰۵ هکتار واقع در بندر ماهشهر احداث شده است. در این منطقه به علت وجود لایه های زیرسطحی نرم رسی و بالا بودن تراز آب زیرزمینی، در اثر اعمال بار مخازن انبارنفت،نشست عمده از نوع نشست تحکیمی می باشد. به منظور بهسازی خاک در زیر پی مخازن، از روش پیش بارگذاری به ۱ متر تا عمق ۲۰ متری استفاده شده است. برای / کمک خاکریز، همراه با زهکش های نواری با الگوی مثلثی به فاصله ۰کنترل نتایج محاسباتی و عملکرد مناسب خاکریزها از ابزار دقیقهایی نظیر نشست سنج ها و پیزومترها که در تمامی نقاط خاکریز نصب شده اند بهره گرفته شده است. در این مقاله نتایج آنالیز برگشتی نتایج ابزاردقیق به کمک دو نرمافزار Plaxis 2D و Plaxis 3D Foundation ، مقایسه گردیده است و پارامترهای اولیه تاثیرگذار ژئوتکنیکی به دستآمده از آزمایش های آزمایشگاهی و صحرایی با استفاده از این روش تصحیح شده است. نتایج به دست آمده از هر دو نرم افزار نشان می دهد که مقادیر نشست حاصله از ابزارهای دقیق کمتر از نتایج حاصل از آنالیزهای برگشتی می باشد. بهعبارت دیگر، پارامتر های آزمایشگاهی موثر در نظر گرفته شده برای محاسبات نشست تحکیمی خاک ) Cc ) و ) Pc (، به ترتیب بیشتر و کمتر از مقادیر واقعی اندازه گیری شده بوده و پارامتر های آزمایشگاهی موثر در نظر گرفته شده برای محاسبات زمان تحکیم خاک ) Kh و Kv ( از مقادیر واقعی اندازه گیری شده کمتر بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.