مقاله بررسی تغییرات در خواص مکانیکی محصول پسته پس از گرمادهی با مایکروویو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات در خواص مکانیکی محصول پسته پس از گرمادهی با مایکروویو دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات در خواص مکانیکی محصول پسته پس از گرمادهی با مایکروویو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات در خواص مکانیکی محصول پسته پس از گرمادهی با مایکروویو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات در خواص مکانیکی محصول پسته پس از گرمادهی با مایکروویو :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
پسته یکی از مهمترین محصولات کشاورزی ایران است و درصد بالای از صادرات غیر نفتی را شامل می شود. استافده از گرمادهی باامواج مایکروویو شیوه نوینین است که به سب سرعت بالا و عدم به جاگذلشتن پسمانهای مضر و مخرب محیز زیست، به عنوان جایگزینی مناسب برای استفاده از روش های مرسوم فرآوری در عملیات پس از برداشت محصولات کشاورزی معرفی شده است. بررسی خصوصیات کیفی محصول مانند میزان رطوبت، کیفیت، فساد پذیری و تغییرات فیزیکی پس از گرمادهی امری مهم به حساب می آید. در این تحقیق، پس از قرار دادن محصول پسته بخ مدت زمان مشخص در معرض یک موج مایکروویو، تغییرات د رخواص مکانیکی آن مانند نیروی شکست ، جابجایی تا نقطه شکست و انرژی شکست محاسبه گردید. بدین منظور پسته های گرما داده شده در دو زمان ۳۰ و ۵۰ ثانیه در مایکرووی، با استفاده از ماشین آزمون مواد، آزمایش شدند. نتایج بدست آمده نشان داد که نیروی شکست محصول با افزایش مدت زمان گرمادهی افزایش یافت به طوری که میانگین آن د رتیمارهای شاهد، ۳۰ و ۵۰ ثانیه به ترتیب ۳۶/۵۵ و ۳۹/۱۵ و ۴۲/۱۴ نیوتن بود. بیشترین مقدار میانگین جابجایی ت نقطه شکست در تیمار ۵۰ ثانیه مشاهده شد که با تیمار ۳۰ ثانیه اختلاف معنی داری داشت. گرمادهی در انرژی شکست محصول تغییر معنی داری ایجاد نکرد و میانگین این مقدار در تیمارهای شاهد، ۳۰ و ۵۰ به ترتیب ۰/۰۱۰۱ و ۰/۰۱۱۲ و ۰/۰۱۲۴ ژول بود. با توجه به نتای جبدست آمده میتوان گفت که گرمادهی محصول پسته با مایکروویو ممکن است باعث تغییرات د رخصوصیات مکانیکی کحصول شود. اگرچه با در نظر گرفتن درصد رطوبت پایین محصول (در حد رطوبت انبارمانی) این تغییرات صدماتی به محصول وارد نمی آورد. این پژوهش د ربهار ۱۳۹۰ در دانشگاه فردوسی مشهد انجام شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.