مقاله طراحی ، ساخت و ارزیابی حسگر اندازه گیری رطوبت علوفه با استفاد از امواج فرا صوت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طراحی ، ساخت و ارزیابی حسگر اندازه گیری رطوبت علوفه با استفاد از امواج فرا صوت دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی ، ساخت و ارزیابی حسگر اندازه گیری رطوبت علوفه با استفاد از امواج فرا صوت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی ، ساخت و ارزیابی حسگر اندازه گیری رطوبت علوفه با استفاد از امواج فرا صوت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی ، ساخت و ارزیابی حسگر اندازه گیری رطوبت علوفه با استفاد از امواج فرا صوت :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
حدود ۹۰ درصد علوفه خشک در اکثر کشورهای جهان، بسته بندی می شود و در ایران عمدتا بصورت بسته های مکعبی موسوم به بیل بوده که توسط دستگاه بسته بندی علوفه تهیه می شود. از آنجا که تراکم پذیری بسته های یونجه نه تنها واریته، بلوغ و چین برداشت آن بلکه به محتوای رطوبتی شدیدا وابسته است. بسته بندی مهمولا در اوایل صبح که مقداری شب نم روی یونجه نشسته است صورت می گیرد و با بالا آمدن خورشید لازم است تراکم بسته ها متناسب با محتوای رطوبتی محصول توسط راننده بطور مداوم کنترل گردد. در غیر این صورت بسته ها یا بیش از حد فشرده یم شودند که باعث ایجاد کپک زدگی می گردد و یا کمتر از حد متراکم شده اند که هزینه حمل و نقل و انبارداری افزایش می دهد. در این پژوهش حسگر جدیدی برای اندازه گیری بر خط رطوبت بسته های علوفه جهت استفاده در سامانه کنترل اتوماتیک درجه تراکم بسته های مکعبی، طراحی و ساخته شد. به این منظور با استفاده از امواج فراصوت رطوبت بسته های علوفه پیش بینی شد. این حسگر شامل یک فرستنده و یک گیرنده فراصوت (۴۰ کیلو هرتز)، یک موج بر به قطر داخلی سانتیمتر ۱۰، قطر خارجی ۱۰/۵ و طول ۳۰ سانتی متر، یک حسگر دما و یک نمایشگر بود. موج بر بصورت عمودی روی بسته های علوفه قرارگرفته و موج تولید شده توسط میکروکنترلر ۳۲ AT Mega بوسیله فرستنده فرا صوت در داخل موج بر ارسال شده و پس از برخورد به بسته های عوفه بوسیله گیرنده فرا صوت دریافت یم شود شدت موج دریافتی به دما و محتوای رطوبتی علوفه وابسته می باشد. با واسنجی شدت موج نسبت به دما مشخص شد با افزایش محتوای رطوبتی بسته های علوفه، شدت موج نیز افزایش می یابد. این حسگر در شرایط دمایی مختلف و در دامنه ۱۲ تا ۳۰ درصد بر مینای وزن تر با ضریب تبیین (۰۹۸=R2) واسنجی شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.