مقاله بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی باقلا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی باقلا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی باقلا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی باقلا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی باقلا :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور ارتقاء سطح مکانیزاسیون در عملیات برداشت و فرآوری میوه باقلا به عنوان یک محصول تولیدی در ایران ، اولین گام به دست آوردن اطلاعات جامعی از خصوصیات محصول است. دانستن خواص فیزیکی و مکانیکی این محصول در بسیاری از مسائل مربوط به طراحی ماشین ها و دستگاه های پس از برداشت امری ضروری است. به همین منظور در این پژوهش برخی خواص فیزیکی و مکانیکی دانه ی باقلا شامل ابعاد، قطر متوسط هندسی محصول، سطح رویه محصول، جرم، مساحت سطح رویه محصول، حجم، مدول الاسیتیسه، نیروی ماکزیمم برای لهیده شدن و کار ماکزیمم برای لهیده شدن محصول مورد تحقیق قرار گرفت. نتایج تحقیق نشان داد میانگین ابعاد دانه های باقلا دربزرگ ترین بعد محصول ۲۲۲۸(L) میلی متر، دربزرگ ترین بعد عمود بر L (W) 15.49 میلی متر، بعد عمود بر Lو W (T) 9.32 میلی متر، میانگین جرم دانه های باقلا برابر ۲۴۸ گرم، میانگین حجم دانه برابر ۱۸۵ میلی لیتر ، میانگین قطر متوسط هندسی محصول برابر ۱۴۸۳ میلی متر، میانگین مساحت رویه محصول برابر ۶۹۴۱۳ میلی متر مربع، میانگین مساحت سطح رویه در بعد L (PL) برابر ۲۹۸۹۶ میلی مترمربع، میانگین مساحت سطح رویه در بعد W (PW) برابر ۱۹۲۰۵ میلی مترمربع و میانگین مساحت سطح رویه در بعد T (PT) برابر ۱۴۳۹۸ میلی مترمربع است. پس ازتحت فشار قرار دادن دانه های باقلا تا پنجاه درصد از دانه در بعد T درسرعت های ۱ و ۴۱ و ۲۱ میلی متربرثانیه، میانگین مدول الاسیتیسه دانه ها به ترتیب ، برابر ۰۰۸۶۸ و ۰۱۱۱۴ و ۰۱۴۲ و GPa، میانگین نیروی ماکزیمم برای لهیده شدن محصول در سه سرعت ذکر شده به ترتیب برابر ۱۵۶۰۸۶ و ۲۲۳۳۲ و ۲۵۴۲۶۶ نیوتن و میانگین کار ماکزیمم برای لهیده شدن محصول در سه سرعت ذکر شده به ترتیب برابر ۴۲۸۰۳۷ و ۳۶۴۳۸۷ و ۴۴۳۴۰۲ نیوتن در میلی متر به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.