مقاله بررسی تاثیر سیال سازی بر زمان، ضریب پخش رطوبت موثر و انرژی فعالسازی خشک کردن میوه بنه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر سیال سازی بر زمان، ضریب پخش رطوبت موثر و انرژی فعالسازی خشک کردن میوه بنه دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر سیال سازی بر زمان، ضریب پخش رطوبت موثر و انرژی فعالسازی خشک کردن میوه بنه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر سیال سازی بر زمان، ضریب پخش رطوبت موثر و انرژی فعالسازی خشک کردن میوه بنه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر سیال سازی بر زمان، ضریب پخش رطوبت موثر و انرژی فعالسازی خشک کردن میوه بنه :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
در این پژوهش، تاثیر شرایط مختلف بر روی زمان خشک شدن، ضریب پخش رطوبت موثر و انرژی فعال سازی مورد نیاز برای خشک کردن میوه بنه با استفاده از یک خشک کن بستر سیال ازمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفت. آزمایشها در تابستان ۱۳۹۰ در آزمایشگاه گروه مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا همدان انجام گرفتند. ازمایشها در سه سطح سرعت ۲/۰۸ و ۳/۳۵ و ۴/۴۳m/s و سه سطح دمایی ۴۰ و ۶۰ و ۸۰ درجه سانتیگراد انجام شد. به منظور پیش بینی رطوبت در طی فرآیند خشک کردن از پنج مدل ریاضی استفاده شد. مدلهای مذکور به داده های زمان و نسبت های رطوبت به دست آمده طی آزمایشها برازش شد. برای تعیین بهترین مدل از سه معیار ضریب تعیین (R2)، مربع کای (x2) و ریشه میانگین مربعات خطا (RMSE) استفاده شد. نتایج نشان داد که مدل Logestic با میانگین R2=0/9995 و x2=0/00148 و RMSE=0/03034 دارای بهترین عملکرد د رپیش بینی رطوبت میوه بنه است. ضریب پخش رطوبت موثر بنه در حین انجام آزمایش بین ۱۰(۱۰-) × ۱/۱۸۸۴۲ تا ۱/۲۶×۱۰(۹-) حاصل شد. همچنین انرژی فعال سازی ۵۰/۲۲۶ تا kJ/mol 50/737 به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.