مقاله حرکت دما در گردیی ایرانی (Juglans regia L.) در زمان خشک شدن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله حرکت دما در گردیی ایرانی (Juglans regia L.) در زمان خشک شدن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله حرکت دما در گردیی ایرانی (Juglans regia L.) در زمان خشک شدن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله حرکت دما در گردیی ایرانی (Juglans regia L.) در زمان خشک شدن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله حرکت دما در گردیی ایرانی (Juglans regia L.) در زمان خشک شدن :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این مطالعه گردوهای دوباره خیسانده شده توسط هوای گرم خشک شدند و دمای سطح خارجی و داخلی پوست سخت و دمای مرکز مغز گردو در حین خشک شدن اندازه گیری گردید. دمای گردوهای سوراخ شده توسط ترموکوپل نوع J اندازه گیری شد. نمودارهای دما-زمان نشان می دهند که درحدود ۱۵ دقیقه طول می کشد تا دمای سطح داخلی پوست سخت از ۱۵ درجه سانتیگراد به ۳۵ درجه سانتیگراد برسد در حالی که این مدت زمان برای مرکز مغز گردو حدود ۵۰ دقیقه می باشد. بعد از ۱۱۰ دقیقه دمای سطح داخلی و مرکز مغز گردو هم دما می شوند. گرچه دمای خشک شدن روی ۴۳ درجه سانتیگراد تنظیم شده بود. ولی دماهای اندازه گیری شده هرگز به آن نرسید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.