مقاله دستیابی به سفتی میوه گلابی با استفاده از آنالیز طیف ارتعاشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
18 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله دستیابی به سفتی میوه گلابی با استفاده از آنالیز طیف ارتعاشی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله دستیابی به سفتی میوه گلابی با استفاده از آنالیز طیف ارتعاشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دستیابی به سفتی میوه گلابی با استفاده از آنالیز طیف ارتعاشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله دستیابی به سفتی میوه گلابی با استفاده از آنالیز طیف ارتعاشی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
سفتی یک خاصیت کیفی مهم د تعیین کیفیت میوه قابل قبول برای مصرف کننده است و مرتبط با میزان رسیدگی میوه و شرایط نگهداری آن است. نگهداری گلابی بر فرایند آن تاثیر می گذارد. اندازه گیری سفتی به طور سنتی بر اسا پروسه مگنس تیلور (M-T) با استفاده از آنالیز کننده بافت یا پنترومتر در آزمایشهای بافت مرجع انجام می شود. در این تحقیق، یک روش جدید با استفاده از تکنولوژی لیزر داپلر ویبرومتر (LDV) برای ارزیابی سفتی بافت بکار رفته است بنابراین ، مدل های پیوسته بر پایه متغیرهایی که از آزمون غیر مخرب بدست آمدند، حاصل شدند. پارامترهای بدست آمده از متد غیر مخرب با روش مخرب مرجع مقایسه شدند. از روش رگرسیون خطی چند متغره برای تحلیل پاسخ طیف ارتعاش بکار برده شد. ضرایب رگرسیونی بر پایه پارامترهای غیر مخرب با دو پارامتر دامنه ارتعاش (Amp) و فاز () بودند که ضریب همبستگی آنها با ماکزیمم نیرو د تست مگنس تیلور ۰۹۵۴=R2 و ۰۹۴۴=R2 بودند. این تحقیق قابلیت بکارگیری این تکنیک و داده های مستخرج از پاسخ ارتعاشی را برای پیش بینی و مدلسازی سفتی میوه و پتانسیل بکارگیری آن را به عنوان یک وسیله جامع حسی غیر تماسی برای ارزیابی غیر مخرب میوه گلابی رانشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.