مقاله روشهای مغزکردن محصولات کشاورزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روشهای مغزکردن محصولات کشاورزی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روشهای مغزکردن محصولات کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روشهای مغزکردن محصولات کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روشهای مغزکردن محصولات کشاورزی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
بسیاری از محصولات کشاورزی و باغی برای استفاده نیاز به مغز شدن دارند همچنین پوست گیری دانه های مغزدار سبب افزایش کیفیت فرآورده حاصله می شود. به دلیل فقدان تکنولوژی مناسب جهت انجام عملیات پوست کنی محصولات کشاورزی، گاهی صادراتی در این زمینه وجود ندارد. بدین منظور بررسی روش های مغز کردن از اهمیت زیادی برخوردار است. طبق بررسی های انجام شده، روش های متفاوتی برای مغز کردن محصولات کشاورزی بکار می رود که از آن جمله م یتوان روش اعمال نیرو، تنش حرارتی و نیز روش اعمال نیروی مالشی را نام برد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.