مقاله سینتیک خشک کردن لایه های هویج در خشک کن مایکروویو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سینتیک خشک کردن لایه های هویج در خشک کن مایکروویو دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سینتیک خشک کردن لایه های هویج در خشک کن مایکروویو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سینتیک خشک کردن لایه های هویج در خشک کن مایکروویو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سینتیک خشک کردن لایه های هویج در خشک کن مایکروویو :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این مطالعه رفتار خشک شدن، تعیین بهترین مدل ریاضی خشک شدن و ضریب نفوذ رطوبت با استفاده از خشک کن مایکروویو مورد بررسی قرار گرفت. در این روش از چهار سطح توانی ( ۱۰۰ و ۳۰۰ و ۵۰۰ و ۷۰۰ وات) و ضخامت لایه های هویج ( ۵ و ۳ و ۷ و ۹ میلیمتر) برای خشک کردن استفاده شد. برای برازش مدل های استاندارد خشک شدن لایه نازک با داده های آزمایشی، از محیط برازش منحنی های نرم افزار ۲۰۰۷ MATLAB استفاده گردید. برای تعیین بهترین مدل از ضریب تعیین ۲(R2)،مربع کای ۳(X2) و ریشه میانگین مربعات خطا ۴(RMSE) استفاده شد. برای فرایند مدل سازی ریاضی ۹ مدل تجربی را بر داده های آزمایشگاهی برازش داده و با توجه به بزرگترین R2، و کوچکترین RMSE و X2 مدل ریاضی با دقت بالا انتخاب شد. نتایج حاصل از تحلیل رگرسیونی مدل های مورد بررسی نشان داد که مدل میدیلی بهترین برازش را با داده های بدست آمده دارد. همچنین مشاهده شد که بیشترین ضریب نفوذ رطوبت در توان ۵۰۰ و ضخامت لایه ۷ میلی متر به میزان (۵-)۱۰×۲/۹۳ و کمترین میزان ضریب نفوذ رطوبت در توان ۱۰۰ و ضخامت لایه ۳ میلیمتر به میزان (۷-)۱۰×۳/۶۱ بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.