مقاله بهینه سازی فرایند خشک کردن موسیر به روش سطح پاسخ در خشک کن بستر سیال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی فرایند خشک کردن موسیر به روش سطح پاسخ در خشک کن بستر سیال دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی فرایند خشک کردن موسیر به روش سطح پاسخ در خشک کن بستر سیال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی فرایند خشک کردن موسیر به روش سطح پاسخ در خشک کن بستر سیال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی فرایند خشک کردن موسیر به روش سطح پاسخ در خشک کن بستر سیال :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
موسیر (Allium hiertifolium) گیاهی چند ساله و پیاز دار از خانواده الیاسه می باشد. این گیاه بومی ایران بوده و به صورت خودرودر مراتع مرتفع می رویدو موسیر جز گیاهان دارویی مهم بوده و برای کاهش فشار خون استفاده می شود. در این مطالعه سینتیک خشک کردن ورقه های موسیر در خشک کن بستر سیال آزمایشگاهی با توجه به میزان ضریب پخش (انتشار) موثر ، چروکیدگی و انرژی ویژه مصرفی، بااستفاده از روش سطح پاسخ بهینه سازی شد. ازمایش ها در سه سطح دمایی ۴۰ و ۵۵ و ۷۰ درجه سانتی گراد، سه سطح سرعت ۰/۵ و ۱/۵ و ۲/۵ m/s و ضخامت ورقه ۲ و ۴ و ۶ mm میلی متر در دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینای همدان در ایز ۹۰ ارجرا شدندو ضریب پخش و انرژی ویژه مصرفی با افزایش سرعت و دمای هوای ورودی افزایش یافتند. دما . سرعت هوای وروردی بر چروکیدگی تاثیر معنی داری نداشتند. با افزایش ضخامت، چروکیدگی افزایش یافت. با توجه به بیشترین ضریب پخش و انرژی فعال سازی و کمترین چروکیدگی، دمای ۷۰ در جه سانتیگراد ، ضخامت ۳/۳۵ mm و سرعت هوای ۱/۷۵m/s به عنوان نقطه بهینه فرآیند پیشنهاد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.