مقاله ارزیابی یوتریفیکاسیون و تغذیه گرایی دریاچه ها با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (مطالعه ی موردی دریاچه تالابی زریبار)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی یوتریفیکاسیون و تغذیه گرایی دریاچه ها با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (مطالعه ی موردی دریاچه تالابی زریبار) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی یوتریفیکاسیون و تغذیه گرایی دریاچه ها با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (مطالعه ی موردی دریاچه تالابی زریبار)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی یوتریفیکاسیون و تغذیه گرایی دریاچه ها با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (مطالعه ی موردی دریاچه تالابی زریبار)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی یوتریفیکاسیون و تغذیه گرایی دریاچه ها با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (مطالعه ی موردی دریاچه تالابی زریبار) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
یوتریفیکاسیون یک تهدید جدی برای دریاچه ها بوده که عمدتاً به دلیل آلودگی ناشی از فعالیت های انسانی ایجاد می شود. استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی برای ارزیابی دریاچه ها از نظر تغذیه گرایی یکی از روش های بسیار مفید می باشد. شاخص تغذیه گرایی (TSI) با استفاده از ۵ پارامتر فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی، شامل فسفات کل (TP)، نیتروژن کل (TN)، اکسیژن خواهی شیمیایی (COD)، عمق دیسک سکی (SD) و کلر و فیل آ (Chi-a)، یوتریفیکاسیون محیط دریاچه را مورد بررسی قرار می دهد. بر اساس مقیاس یوتریفیکاسیون ( ۰ تا ۱۰۰ ) محیط دریاچه ها را به ۷ سطح تغذیه ای: الیگوتروف (۰-۳۰)، زوتروفیک خفیف (۳۰-۴۰) ، زوتروفیک (۴۰-۵۰)، مزوتروفیک حاد (۵۰-۶۰)، یوتروفیک (۶۰-۷۰)، هایپریوتروفیک (۷۰-۸۰) و هایپریوتروفیک حاد (۸۰-۱۰۰) تقسیم می کنند. برای بدست آوردن سطح تغذیه ای دریاچه زریبار، ابتدا شاخص تغذیه گرایی (TSI) پارامترهای پنجگانه با استفاده از داده های اندازه گیری شده در ۷ ایستگاه در طول یک دوره ۸ ماهه تهیه و سپس با بکارگیری روش درونیابی (IDW) نقشه های پهنه بندی دریاچه زریبار بدست آمده است. با توجه به نقشه ی نهایی سطح تروفیک دریاچه حاصل از تکنیک همپوشانی، از سطح ۲۲۰۰ هکتاری دریاچه، ۱۰۳۵ هکتار آن در وضعیت یوتروفیک و ۱۱۶۵ هکتار آن در وضعیت هایپرتروفیک قرار دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.