مقاله سیستم انبار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سیستم انبار دارای ۹۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سیستم انبار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سیستم انبار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سیستم انبار :

سیستم انبار

سیستم انبار

در این فصل شما عملیات قابل انجام در زیر سیستم انبار را مطالعه می کنید در زیر سیستم انبار می توانید عملیات ورود کالا خروج کالا انتقال بین انبار ها و همین طور فرآیند تولید را مدیریت نمایید. این بخش شامل موارد زیر می باشد:
۱_ تعریفات اولیه
۲_ عملیات کالا
۳_ عملیات تولید
۴_ گزارشهای مقداری
۵_ گزارشات
تعاریف اولیه

در این بخش عملیات اولیه مربوط به سیستم انبار را فرا می گیریم که شامل موارد زیر می باشد:
۱-معرفی واحد های اندازه گیری
۲_ معرفی کالا
۳_معرفی انبار
۴_عملیات کالا در انبار
معرفی واحد های اندازه گیری

رجوع شود به مبحث خرید و فروش
معرفی کالا

رجوع شود به مبحث خرید وفروش
معرفی انبار

کلیه عملیات ایجاد اصلاح و حذف انبار و نیز جستجو و فیلتر انبارهای ایجاد شده از طریق فرم معرفی انبار انجام می شود. وهمچنین امکان کنترل موجودی ریالی انبارها از طریق این فرم در اختیار کاربران قرار می گیرد.
ایجاد انبار

برای ایجاد انبار جدید می توانید دکمه جدید را فشار دهید یا از کلید ترکیبیAlt+N استفاده کنید. با انجام این عمل فرم ایجاد/ اصلاح اطلاعات انبار ظاهر می شود.
در فرم ایجاد/اصلاح اطلاعات انباردر فرم ایجاد/اصلاح اطلاعات انبار مشخصات انبار (شاملکد انبار نام انبار نام مسئول انبار جدیدیبا مشخصات داده شده ایجاد می شود.
در سیستم ثبت دائمی موجودی کالا (و همچنین در سیستم ثبت ادواری) با ایجاد هر انبار باید یک سر فصل معین جدید ذیل سر فصل کل موجودی کالا به صورت خودکار یا غیر خودکار ایجاد شود زیرا برای هر یک از عملیات کالا در انبار نظیر ورود خروج انتقال بین انبارها خرید و فروش باید ثبت مالی مربوط به عملیات در سند مالی ایجاد شود. این نکته قابل ذکر است که

در حالت دائمی ثبت موجودی کالا حساب موجودی کالا دارای گردش لحظه ای متناسب با عملیات انجام شده انبار می باشد و بدین ترتیب در هر لحظه اطلاعات کاملا صحیحی از عملکرد این سر فصل و مقدار واقعی موجودی ریالی انبار در آن لحظه قابل مشاهده و برسی است. بیان این نکته نیز ضروری است که مانده این سر فصل معادل ارزش ریالی موجودی کالا در انبار متناظر می باشد.
در سیستم حسابداری تدبیر به دو روش می توان یک انبار را با سر فصل حسابداری مربوط به آن مرتبط نمود.
خودکار
غیر خودکار
خودکار

در این حالت با ایجاد یک انبار جدید به صورت خودکار سر فصل حسابداری معادلی برای آن ایجاد می شود.این سر فصل به صورت سرفصل معین همنام با نام انبار ایجاد می شود که سر فصل کل آن موجودی کالا می باشد. البته باید این نکته را به یاد داشت که سیستم سر فصل کل موجودی کالا می باشد. البته باید این نکته را به یاد داشت که سیستم سر فصل موجودی کالا به صورت پیش فرض مرتبط با حساب کل موجودی کالا می باشد.

به عبارت دیگر اگر کد ویژه موجودی کالا با یک سر فصل حسابداری مرتبط شود سیستم برای هر انبار جدید یک سر فصل حسابداری به عنوان معین (سر فصل زیرین) آن حساب ایجاد می نماید. بنابراین اجباری در تعریف حساب موجودی کالا در سطح کل نیست و می توان ان را به صورت یک حساب معین تعریف نمود و کد ویژه موجودی کالا را به آن مرتبط نمود و بدین ترتیب با ایجاد هر انبار یک حساب تفصیلی همنام با نام انبار (برای معین موجودی کالا)تعریف می شود.

نکته مهم:در حالت خودکار یک سر فصل معین جدید ذیل سر فصل کل موجودی به صورت خودکار ایجاد می شود.
برای مشاهده سر فصل حسابداری تعریف شده(به صورت خودکار) برای انبار جدید کافی است یک بار آن را انتخاب نمایید و سپس کلید ترکیبیAlt+A را فشار دهید. فرم انتخاب حساب موجودی کالا ظاهر می شود.
در این فرم حساب مرتبط با این انبار با توجه به اینکه سیستم هیچ سرفصل حسابداری آن قابل مشاهده خواهد بود.
غیر خودکار

در حالت غیر خودکار پس از ایجاد انبار با توجه به اینکه سیستم هیچ سر فصل حسابداری برای آن ایجاد ننموده است و برای ادامه فعالیت سیستم احتیاج به انتخاب یک سر فصل حسابداری برای این انبار داریم و برای آنکه انبار تعریف شده برای سیستم ناشناخته نماند باید خود ما یک سر فصل به ان نسبت دهیم. برای معرفی سر فصل حسابداری برای این انبار ابتدا در فرم معرفی سر فصلها ی حسابداری حساب مورد نظر را برای این انبار تعریف نمایید.
مثلا در گروه داراییهای جاری (یا هر گروه دلخواه) حساب کل موجودی کالا (یا حساب کل مورد نظر) حساب معین انبارها(یا هر حساب معین دلخواه) و در نهایت حساب تفضیلی مورد نظر برای این انبار را تعریف نمایید.

سپس باید از طریق فرم معرفی انبار ارتباط بین سر فصل حسابداری تعریف شده را برقرار نمایید.
پس در فرم معرفی انبار بر روی انبار فوق کلیک کرده(آن را انتخاب نمایی) و کلید ترکیبی Alt+A را بفشارید. فرم انتخاب حساب ظاهر می شود و می توانید از بین حسابها حساب مورد نظر خود را انتخاب نمایید و با تایید این انتخاب سر فصل مورد نظر با انبار انتخاب شده مربوط می شود.
از این پس اگر مجددا از این کلید ترکیبی استفاده نمایید سیستم به صورت خودکار همین سر فصل را برای این انبار نشان می دهد.
نکته:اکیدا توصیه می شود اگر از یک انبار عملیات مختلف استفاده شده است سر فصل حسابداری مرتبط با آن را تغییر ندهید. زیرا در عملیات بازسازی کاردکس میتواند در اسناد ایجاد اشکال نماید.

نکاتی که در هنگام ایجاد یک انبار باید به آن توجه نمایید:
۱/ اگر در حالت خودکار ایجاد انبار قصد ایجاد انبار جدیدی را داشته باشید حتما باید کد ویژه انبار به سر فصل مورد نظر مرتبط شده باشد. در غیر این صورت سیستم با احضار پیغامی اطلاع می دهد که نمی توانید از این امکان سیستم بهره ببرید در این حالت به صورت خودکار سیستم ایجاد انبار به حالت غیر خودکار تبدیل خواهد شد.
۲/ در هنگام ایجاد یک انبار باید این نکته را بیاد داشته باشید که نام انبار نمی تواند تکراری باشد. در این صورت سیستم با احضار پیغام خطا از تایید عملیات ایجاد انبار جدید جلوگیری می نماید.

۳/ اگر از حالت خودکار ایجاد انبار استفاده نمایید این امکان وجود دارد که نام انتخاب شده برای انبار مورد نظر(که باید به عنوان نام سر فصل حسابداری آن تعیین شود) تکراری نباشد اما این نام برای یکی از سر فصلهای مالی به کار برده باشد. نظیر این اتفاق زمانی ممکن است رخ بدهد که مثلا شما انباری با نام انبار مواد اولیه ایجاد نمایید و سپس به دلایلی نام آن را اصلاح نمایید یا حتی این انبار را حذف کنید. در هر دو حالت نام سر فصل حسابداری کماکان همان انبار مواد اولیه خواهد ماند.
بنابراین در این حالت با ایجاد انباری که نام آن را انبار مواد اولیه انتخاب می نمایید هر چند نام انبارتکراری نیست اما نام سر فصل حسابداری تکراری خواهد بود که سیستم با احضار پیغامهای زیر که به صورت متوالی ظاهر می شوند به شما اخطار می دهد.

در این حالت انبار مذکور ایجاد خواهد شد اما هیچ حسابی برای آن انتخاب نمی شود پس باید از حالت غیر خودکار استفاده نماییدو آن را به حساب متناظر مرتبط نمایید.
د:اکیدا توصیه می شود کد ویژه موجودی کالا نباید به سطح تفضیلی مرتبط شود.
نکته: برای انتخاب شیوه ثبت سند حسابداری از کلید ترکیبی Alt+U برای حالت خودکار و غیر خودکار استفاده می شود. شیوه ثبت توسط تصویر کوچکی در سمت بالای فرم دیده میشود رنگ زرد نماینده شیوه خودکار و رنگ فیروزه ای نماینده شیوه غیر خودکار می باشد.
اصلاح انبار

برای اصلاح نام یا مشخصات یکی از انبارهای ایجاد شده کافی است آن را انتخاب نمایید و سپس دگمه اصلاح را بفشارید یا از کلید ترکیبیAlt+M استفاده نمایید. با این کار فرم ایجاد/اصلاح اطلاعات انبار همراه با اطلاعات انبار انتخاب شده ظاهر می شود. اصلاحات مورد نظر را انجام داده و دگمه تایید را کلیک کنید تا اصلاحات ذخیره گردند.
توجه نمایید با اصلاح نام انبار نام سرفصل حسابداری مرتبط با آن تغییر نخواهد کرد و در صورت نیاز باید به صورت دستی اقدام به اصلاح آن نمایید.
حذف انبار

با انتخاب یک انبار و کلیک دگمه حذف یا استفاده از کلید ترکیبی Alt+D انبار انتخابی به منظور حذف از لیست انبارها علامت گذاری خواهد شد. به منظور قطعی نمودن عملیات کلید ترکیبی Ctrl+D را فشار دهید یا با فشردن دگمه سمت راست Mouse بر روی انبار مورد نظر عنوان حذف قطعی را انتخاب نمایید.
نکته:حذف انباری که عملیاتی برای آن ثبت شده باشد ممکن نیست.

نکته:با حذف انبار سر فصل حسابداری مرتبط با آن حذف نخواهد شد.این مورد به دلیل حفظ اطلاعات حسابداری صورت می گیرد زیرا ممکن است در سند افتتاحیه یا دیگر اسنادی که با استفاده مستقیم از سیستم حسابداری ایجاد شده اند از این سرفصل استفاده شده باشد و حذف آن ایجاد اختلال در نظم سیستم خواهد نمود.
نکته:دقت کنید که حذف انباری که در آن کالا وجود داشته باشد امکان پذیر نیست.
جستجو و فیلتر

جستجو و فیلتر روی انبارهای متعدد تعریف شده از امکانات فرم معرفی انبار می باشد.
به منظور استفاده از امکان چاپ لیست انبارهای موجود کافی است کلید ترکیبیAlt+Q استفاده نمایید.
نکته اگر در هنگام ایجاد انبار با شیوه غیر خودکار احتیاج به ایجاد یا اصلاح سرفصل حسابداری داشته باشید این امکان بدون خروج از فرم معرفی انبار در اختیار شما قرار دارد. کافی است کلید ترکیبی Alt+E را فشار دهید. فرم معرفی سرفصلهای حسابداری احضار خواهد شد.
امکان کنترل موجودی ریالی انبارها

با توجه به این نکته که برای کالاها در هر یک از انبارها به صورت مستقل از سیستم حسابداری اطلاعات موجودی اولیه(به صورت مقداری و ریالی) تعیین می شودبنابراین باید مکانیزم کنترل کنندهای برای مقایسه موجودی ریالی هر یک از انبارها که از طریق سیستم حسابداری مالی(سند افتتاحیه+گردش مالیاین حسابها) تعیین می شود و اطلاعات مربوط به موجودی انبارها(که از طریق امکان موجودی اولیه کالا در انبار+عملیات کالادر انبارها) تعیین می گردند وجود داشته باشد.
در فرم معرفی انبار با فشردن دگمه سمت راست Mouse برروی بدنه رنگین و فرم انتخاب عنوان” کنترل موجودی ریالی انبارها” یا استفاده از کلید ترکیبیAlt+B این امکان در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

با فشردن کلید ترکیبی فوق سیستم ابتدا تاریخ محاسبه و کنترل موجودی ریالی انبارها را از طریق فرم تاریخ بررسی از شما دریافت می دارد.
با تعیین تاریخ مناسب سیستم به بررسی موجودی ریالی انبارها در دو سیستم مختلف خواهد پرداخت. اگرنتیجه بررسی منجر به مشاهده عدم مغایرت در این دو سیستم باشد سیستم از طریق فرم نتیجه بررسی گزارش مناسبی ارائه می دهد.

اگر گزارش منجر به مشاهده مغایرت بشود در فرم نتیجه بررسی نام انبار دارای مغایرت موجودی ریالی این انبار مانده حساب وابسته به آن و مبلغ اختلاف را ارائه خواهد نمود.
نکته:اگر تاریخ در فرم تاریخ بررسی اشتباه تعیین شود سیستم پیام خطایی به صورت زیر ارائه خواهد نمود و سپس مجددا تاریخ را از شما دریافت خواهد نمود.
تعریف قفسه

با استفاده از فرم لیست قفسه ها و کلیک دگمه های جدید اصلاح و حذف می توانید قفسه های جدیدی را در انبار انتخابی ایجاد کرده یا قفسه های موجود را اصلاح یا حذف نمایید.نحوه کار با این فرم کاملا مشابه با فرم معرفی انبار و فرم ایجاد/ اصلاح قفسه نیز مشابه فرم ایجاد/اصلاح انبار می باشد.
با تعریف هر انبار به طور پیش فرض یک قفسه با عنوان قفسه یک نیز تعریف می شود.
عملیات کالا در انبار

در این بخش مطالب زیر را مورد توجه قرار خواهیم داد:
۱/عملیات کالا
۲/ عملیات انبار
۱/ عملیات کالا

عملیات مختلف مرتبط با انبار و موجودی کالا سیستم حسابداری تدبیر به طور کلی فرآیند ورود و خروج کالا از انبار را کنترل کرده و همزمان ثبتهای مالی را نیز در اسناد حسابداری مربوطه به طور خودکار انجام می دهد.
البته امکان ایجاد ثبت مالی برای عملیات در اختیار کاربر می باشد.به این معنی که کاربر می تواند نظر خود را در مورد ایجاد یا عدم همزمان ثبت مالی برای عملیات انبار اعلام نماید و سیستم از این دستور تبعیت می نماید. این امکان از طریق منوی میانبر در تمام فرمتها در اختیار کاربر قرار دارد و با انتخاب یک روش در یکی از فرمها به صورت عمومی برای تمام عملیات عمل خواهد شد.
دو سیستم رایج در رابطه با ثبت مالی عملیات کالا وجود دارد:
۱/ سیستم ثبت دائمی موجودی مواد و کالا
۲/ سیستم ثیت ادواری موجودی مواد و کالا

در سیستم ثبت دائمی با هر بار ورود/ خروج کالا از انبار حسابهای مربوط به موجودی کالا و بهای تمام شده کالای فروش رفته به گونه ای بروز می شوند که در هر مقطعی میزان وارده هاو صادره ها و موجودیها به تفکیک کالا بر حسب مقدار و مبلغ در دسترس باشند.
در سیستم ثبت ادواری موجودی مواد و کالا در پایان هر دوره مالی به طور عینی شمارش توزین و به طور کلی اندازه گیری شده و بهای تمام شده موجودیهای پایان دوره هر گروه از موجودیها با توجه به بهای واحد و میزان کالای(موجود در انبارها) اندازه گیری شده محاسبه می شود. در واقع در این سیستم اطلاعات مربوط به موجودی کالاها در هر مقطع زمانی در دسترس نخواهد بود.

نکته:با توجه به اینکه در سیستم ثبت دائمی مبنای بهترین برای کنترل کالا فراهم است و نیز جهت استفاده کامل از اتوماسیونهای مختلف در سیستم تدبیر توصیه ما استفاده از سیستم ثبت دائم می باشد.
در این بخش عملیات قابل انجام روی کالا یعنی موارد ورود کالا خروج کالا سفارش خرید انتقال کالا بین انبارها رسید و حواله را مورد بررسی قرار خواهیم داد. این بخش حاوی مطالب زیر است:
ورود
خروج
انتقال بین انبارها
رسید
حواله
درخواست کالا
سفارش خرید
۲/عملیات انبار

اصولا در سیستم مالی تدبیر هر یک از عملیات ورود و خروج کالا از انبار به چهار طریق امکان پذیر است.
عملیات ورود کالا به انبار عبارتند از:
۱/خرید کالا
۲/برگشت از فروش
۳/انتقال به حساب خاص
۴/انتقال بین انبارها
۵/مونتاژ کالا
با هر نوع عمل ورود کالا به انبار رسید و با هر نوع عمل خروج کالا از انبار حواله به طور خودکار توسط سیستم صادر می شود.
ورود کالا

در این بخش فرم کالا را مطالعه خواهیم کرد که مشتمل بر موارد زیر می باشد:
اطلاعات اولیه
انتخاب/اصلاح/حذف کالا
نحوه انتخاب شماره سند حسابداری
امکانات عمومی و مدیریتی
اطلاعات اولیه

با انتخاب ورود کالا از قسمت عملیات انبار در منوی انبار فرم ورود کالا احضار می شود. این فرم جهت انتقال کالا از حساب خاص به انبار استفاده می شود.
با استفاده از عملیات ورود کالا ثیتهای مالی متناظر و اسناد انبار متناظر با این عملیات به صورت خودکار توسط سیستم ایجاد خواهند شد.
در فرم ورود ابتدا باید شماره سند ورود کالا و تاریخ صدور آن را تعیین نمایید. برای تعیین شماره سند از ویرایشگر شماره که در بالای فرم موجود است استفاده نمایید. دقت نمایید شماره سند منحصر به فرد است و امکان تکرار آن وجود ندارد و سیستم در هنگام ثبت فاکتور از ایجاد شماره تکراری جلوگیری می نماید. سیستم به صورت خودکار شماره سند را پیشنهاد می دهد. شماره پیشنهادی بدین صورت ارائه می شود که بزرگترین شماره سند موجود در سیستم معین می شود ویک واحد به آن افزوده می شود. برای اسناد ورود کالا ترتیب ورود شماره سند اهمیت ندارد .یعنی کاربر می تواند شماره سند را به شماره غیر موجود مورد نظر خود (که بزرگتر از شماره پیشنهادی می باشد)تغییر دهد.

پس از تعیین شماره سند باید با استفاده از ویرایشگر تاریخ تاریخ صدور سند(تاریخ انجام عملیات ورود) را تعیین نمایید.
مرحله بعد در صدور سند ورود کالا تعیین انبار تحویل گیرنده کالاها می باشد. بدین منظور از لیست ابشاری انبار موجود در بالای فرم استفاده نمایید. نام انبارهای تعریف شده در فرم معرفی انبار در این لیست قابل مشاهده خواهد بود.

سپس باید طرف حساب تحویل دهنده کلا را تعیین نمایید. در این حالت این حساب خاص می تواند یک شخص یا موسسه یا هر یک از سرفصلهای حسابداری موجود در سیستم باشد برای ورود کالا از حساب خاص به انبار حساب مورد نظر را از ویرایشگر حساب(که لیست حسابها را ظاهر می سازد) انتخاب نمایید.
تعیین طرف حساب به دو طریق امکان پذیر است:

۱/با استفاده از فشردن کلید ترکیبی Alt+A یا دگمه که فرم انتخاب حساب سطح به سطح را احضار می نماید.
مشاهده روش بیان شده برای استفاده از این فرم در قسمت انتخاب حساب کافی است حساب مورد نظر را از بالا به پایین (ابتدا سطح کل و سپس معین و در نهاین (در صورت وجود)انتخاب حساب در سطح تفصیلی) انتخاب نمایید. سپس دگمه تایید را فشار دهید.نام حساب فوق الذکر در ویرایش نام حساب و کد آن در قسمت ویرایشگر کد بالای نام حساب ظاهر می شود.

۲/ در این حالت کافی است نام یا دگمه Enter را فشار دهید. در این حالت اگر حساب فوق وجود داشته باشد در این قسمت نام آن تکمیل می شود و کد آن در ویرایشگر کد قابل انتخاب خواهد بود.
اگر چند حساب با نام یا کد مشابه وجود داشته باشد فرم انتخاب حساب ظاهر می شود و نام این حسابها قابل مشاهده خواهد بود.
حساب مورد نظر را از این لیست انتخاب نمایید و دگمه انتخاب را فشار دهید.
انتخاب /اصلاح/حذف کالا

 

برای انتخاب کالاهای ورودی دگمه جدید را فشار دهید یا کلید ترکیبی Alt+N را بفشارید.فرم ایجاد/اصلاح آرتیکل ورود کالا احضار می شود.
در این فرم در قسمت انبار نام انبار تحویل گیرنده به صورت غیر قابل تغییر مشاهده می شود. از بین کالاهای موجود در این انبار که در لیست کالاها ارائه شده است کالای مورد نظر خود را انتخاب نمایید.
در سمت راست این فرم لیست کالاهایی که در این سیستم معرفی می شودو این لیست با توجه به ارتباطات گروه کالاها و انبار انتخاب شده فراهم می آید یعنی تنها کالاهای مرتبط با آن انبار در این لیست ارائه می شوند.

در این فرم با تعیین نام کالا با استفاده از لیست آبشاری و جستجو آن یا تعیین قسمتی از نام کالا در ویرایشگر فوقانی و پرش بر روی محدوده کالاهای همنام وجستجوی محدوده مورد نظر با استفاده از کلیدهای بالا و پایین(downArrow وUpArrow) کالای مرد نظر را انتخاب نمایید.
اگر تعداد کالاها زیاد باشد برای انتخاب کالای مورد نظر خود دگمه انتخاب کالا را فشار دهید یا از کلید ترکیبی Alt+A استفاده نمایی. فرم انتخاب کالا(انتخاب حساب با موضوع کالا بر اساس نام یا کالا بر اساس کد) ظاهر می شود.

با وارد کردن قسمتی از نام یا کد کالای مورد نظر و کلیک دگمه جستجو نام کالاهای مشابه با اطلاعات ورودی شما در قسمت لیست کالاها ارائه می شود. کالای مورد نظر را انتخاب نمایید و دگمه انتخاب را فشار دهید.
برای اطلاعات بیشتر در مورد فرم انتخاب کالا به فرم انتخاب حساب مراجعه نمایید.
در فرم ایجاد/اصلاح آرتیکل ورود با استفاده از ویرایشگر گروه(تعبیه شده در پایین فرم) امکان مشاهده لیست کالاها بر حسب گروه و انتخاب آسانتر کالا در اختیار کاربر قرار دارد.
در این حالت با تعیین قسمتی از نام گروه مورد نظر لیست گروهها از طریق فرم انتخاب کالا در اختیار شما قرار داده می شود.
برای مشاهده سریع تر لیست کلیه گروههای موجود در سیستم و انتخاب گروه دلخواه کافی است از کلید ترکیبیAlt+~ استفاده نمایید.با این کار نیز فرم انتخاب کالا ظاهر می شود. تنها نکته مهم در فرم انتخاب کالا این است که در این فرم بر حسب کالا یا گروه کالا و یا بر حسب هر دو به صورت همزمان امکان جستجو و انتخاب کالا در اختیار کاربر قرار داده شده است.

*با استفاده از کلید ترکیبیAlt+M تنها امکان مشاهده و جستجو و انتخاب بر حسب کالا در اختیار کاربر قرار می گیرد.
*با استفاده از کلید ترکیبی Alt+G تنها امکان مشاهده و جستجو و انتخاب بر حسب گروه در اختیار کاربر قرار می گیرد.
*با استفاده از کلید ترکیبیAlt+B امکان مشاهده و جستجو و انتخاب بر حسب کالا و گروه به صورت همزمان در اختیار کاربر قرار می گیرد.
پس از انتخاب کالا اطلاعات مربوط به واحد و موجودی کل ارائه می شود. مقدار و قیمت واحد کالا را ورود نمایید ودگمه تایید را برای نهایی شدن عملیات فشار دهید. با این عمل یک آرتیکل ورود کالا به انبار در لیست مربوط قرار می گیرد(این عمل می تواند برای کالاهای مختلف تکرار شود).
با تکرار این عمل کلیه کالاهای مورد نظر خود برای عملیات ورود به کالا را تعیین نمایید.
بعد از ایجاد اطلاعات مربوط به سند ورود کالا دگمه ذخیره را برای ذخیره سازی عملیات ورود فشار دهید. با این کار سند مالی متناظر و سند رسید انبار متناظر به صورت خودکار ایجاد می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.