مقاله اثر مدیریت صحیح نخلستان بر عارضه پژمردگی و خشکیدگی خوشه برخی صفات کمی و کیفی خرمای کبکاب در استان بوشهر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر مدیریت صحیح نخلستان بر عارضه پژمردگی و خشکیدگی خوشه برخی صفات کمی و کیفی خرمای کبکاب در استان بوشهر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر مدیریت صحیح نخلستان بر عارضه پژمردگی و خشکیدگی خوشه برخی صفات کمی و کیفی خرمای کبکاب در استان بوشهر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مدیریت صحیح نخلستان بر عارضه پژمردگی و خشکیدگی خوشه برخی صفات کمی و کیفی خرمای کبکاب در استان بوشهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر مدیریت صحیح نخلستان بر عارضه پژمردگی و خشکیدگی خوشه برخی صفات کمی و کیفی خرمای کبکاب در استان بوشهر :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
عارضه پژمردگی و خشکیدگی خوشه خرما یکی از مهم ترین معضل تولید کنندگان خرما می باشد و هر ساله باعث خسارت فراوانی می شود. مطالعات انجام شده نشان داده است که شرایط نامساعد آب و هوایی در بروز و تشدید عارضه و مدیریت صحیح نخلستان، رعایت اصول علمی و عوامل به زراعی در کاهش خسارت آن مؤثر است. در پژوهش حاضر اثر مدیریت صحیح نخلستان بر عارضه و برخی صفات کمی وکیفی میوه بررسی شد. برای این منظور در شهرستان های دشتستان و تنگستان یک هکتار باغ کبکاب با سابقه آلودگی قبلی انتخاب و هر باغ به دو قطعه نیم هکتاری، یک قطعه به عنوان شاهد و قطعه دیگر ب هعنوان تیمار تقسیم شد. در قطعه تیمار عوامل مدیریتی شامل شخم، حذف بر گهای خشک، تغذیه مناسب، آبیاری منظم، گرده افشانی با گرده یک پایه نر، تنظیم نسبت برگ به خوشه، تنک در مرحله گرد هافشانی و مبارزه با آفات، بیماری ها و عل فهای هرز و همچنین تکریب بر اساس اصول علمی و در قطعه شاهد این عملیا تها طبق عرف محل انجام شد. در قطعه تیمار در مرحله خلال (خارک) تمام خوش ه ها با کیسه های پارچه ای سفید رنگ پوشش داده شد. پس از وقوع عارضه در اواخر تیرماه تا اواسط مرداد ماه در هر قطعه ۱۰ درخت جهت یادداشت برداری ب هصورت تصادفی انتخاب و علام تگذاری گردید(هر درخت ب هعنوان یک واحد آزمایشی در نظر گرفته شد). بنابراین آزمایش ۲سال با ۲ تیمار و ۱۰ تکرار انجام شد. پس از وقوع عارضه پوشش ها حذف ، شدت خسارت عارضه تعیی ن شد و سایر صفات در زمان برداشت انداز هگیری شد. داد ههاا با نرم افزار Spss تجزیه و میانگی نها با آزمون T مقایسه شدند. نتایج نشان داد مدیریت صحیح نخلستان در هر دو منطقه باعث کاهش شدت عارضه ، افزایش عملکرد، وزن و حجم میوه و نسبت گوشت به هسته گردید. اثر مدیریت صحیح بر رطوبت میوه در سطح ۱% آماری و بر کل مواد جامد محلول در سطح ۵% معنی دار شد. pH میوه تحت تأثیر نحوه مدیریت قرار نگرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.