مقاله بررسی امکان تولید و مقایسه برخی شاخص های کمپوست حاصل از بقایای درختان خرما


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی امکان تولید و مقایسه برخی شاخص های کمپوست حاصل از بقایای درختان خرما دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان تولید و مقایسه برخی شاخص های کمپوست حاصل از بقایای درختان خرما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان تولید و مقایسه برخی شاخص های کمپوست حاصل از بقایای درختان خرما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان تولید و مقایسه برخی شاخص های کمپوست حاصل از بقایای درختان خرما :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
خرما یکی از محصولات مهم کشاورزی است که هر ساله حجم وسیعی از بقایا و ضایعات حاصل از هرس شاخ و برگ، بقایای خوشه و نیز حذف تنه درختان مسن آن تولید می شود. علاوه بر میزان بقایا، نوع و کیفیت الیاف نیز از ارزش قابل توجهی برخوردار می باشند. در این تحقیق نحوه تولید و بهینه سازی روش تولید کمپوست از این بقایا مورد بررسی و سپس محصول تولیدی با کمپوست حاصل از بقایای خشبی ذرت مورد مقایسه قرار گرفت. ابتدا مواد اولیه مورد نظر توسط آسیاب پودر گردید و سپس به منظور بالا بردن ارزش غذایی و کیفیت کمپوست، به میزان ۲۰ درصد وزنی کود دامی به آن اضافه شد. رطوبت مخلوط فوق در حدود ۶۵-۶۰ درصد تنظیم و هوادهی آن در مرحله اول به روش جریان هوای توده ای و در مرحله بلوغ با استفاده از همزدن صورت گرفت. طول دوره آزمایش با توجه به پروفیل تغییرات دمایی ۹۰ روز، و عمل آوری کمپوست در دمای طبیعی انجام شد. محصول تولیدی از نظر ترکیب شیمیایی مورد تجزیه و از نظر شاخصهای درصد اسید هومیک و اسید فولویک، زمان فاز فعال، زمان مرحله بلوغ، و شاخص جوانه زنی بذر به عنوان شاخص های کیفی کامل شدن فرآیند کمپوست سازی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که فاز فعال کمپوست در طول یک دوره ۳۰ روزه و مرحله بلوغ کمپوست در مدت زمان ۶۰ روز طول کشید. شاخص جوانه زنی کمپوست پس از ۷۵ روز به ۸۱ در صد رسید که نشان دهنده افزایش کیفی کمپوست در این زمان می باشد. بررسیها نشان داد که میزان اسید فولویک و اسید هومیک محصول بعد از ۹۰ روز به ترتیب به ۲۱ و ۱۸ درصد وزنی کمپوست رسید. بنابراین به نظر می رسد با توجه به C/N بدست آمده در انتهای زمان بلوغ کمپوست، علیرغم بالا بودن کربن آلی ضایعات خرما، امکان تولید کمپوست در مدت زمان انجام شده با کیفیت و ارزش غذایی مناسب وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.