مقاله بررسی فعالیت ضد باکتری عصاره های اتانولی و استونی هسته خرما (Phoenix dactylifera L) علیه سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
23 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فعالیت ضد باکتری عصاره های اتانولی و استونی هسته خرما (Phoenix dactylifera L) علیه سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فعالیت ضد باکتری عصاره های اتانولی و استونی هسته خرما (Phoenix dactylifera L) علیه سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فعالیت ضد باکتری عصاره های اتانولی و استونی هسته خرما (Phoenix dactylifera L) علیه سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فعالیت ضد باکتری عصاره های اتانولی و استونی هسته خرما (Phoenix dactylifera L) علیه سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
عفونت های ایجاد شده توسط سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم عمدتاً با منشأ بیمارستانی هستند که شیوع آن در بسیاری از کشورهای جهان درحال افزایش است. از این رو تلاش های بسیاری جهت یافتن ترکیبات جدید به عنوان جایگزینی مناسب برای آنتی بیوتیک ها، صورت گرفته است. این مطالعه به منظور بررسی اثر ضد باکتریال عصاره های الکلی و استونی هسته خرما علیه سویه های بالینی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم، انجام شد. روش بررسی اینگونه بود که عصاره های اتانولی و استونی هسته خرما هر کدام به طور جداگانه تهیه شدند. ۵۶ سویه استافیلوکوکوس اورئوس از نمونه های بالینی جدا و پس از انجام تست آنتی بیوگرام به روش کربی – بائر و بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه ها، ۱۲ سویه مقاوم چند دارویی جهت تعیین حساسیت آنها به عصاره ها گزینش شدند. در مرحله بعد اثرات ضد باکتریال عصاره ها علیه سویه های جدا شده بر اساس قطر هاله ممانعت کننده از رشد با متد انتشار در آگار طی روش Disk-diffusion، مورد بررسی قرار گرفت. یافته ها نشان داد که عصاره های هسته خرما، اثر مهارکنندگی نسبتاً خوبی در مقابل رشد ۹ سویه از استافیلوکوکوس اورئوس از خود نشان می دهند که در این بین عصاره استونی مؤثرتر ارزیابی گردید. داده های حاصل از این بررسی حاکی از اثرات ضد باکتریال عصاره هسته خرما است، از این رو پیشنهاد می گردد که در زمینه شناسایی مواد ضد میکروبی هسته خرما و استفاده از آن در درمان بیماری ها به عنوان جایگزینی مناسب برای آنتی بیوتیک ها، تحقیقات بیشتری صورت گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.