مقاله تولید پودر شیره خرما با استفاده از صمغ عربی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تولید پودر شیره خرما با استفاده از صمغ عربی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تولید پودر شیره خرما با استفاده از صمغ عربی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید پودر شیره خرما با استفاده از صمغ عربی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تولید پودر شیره خرما با استفاده از صمغ عربی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
میوه درخت خرما یکی از محصولات مهم منطقه مدیترانه می باشد. در این پژوهش شیره خرما با افزودن صمغ عربی در چهار غلظت (۳۰ و ۴۰ و ۵۰ و ۶۰% بر اساس ماده خشک شیره خرما) با استفاده از خشک کن غلطکی خشک شد و خواص فیزیکوشیمیایی آن بررسی شد. نتایج نشان داد خشک کردن شیره خرما با افزودن صمغ عربی امکان پذیر شد و صمغ عربی باعث کاهش چسبندگی پودرهای شیره خرما گردید و با افزایش میزان صمغ عربی میزان رطوبت، دانسیته توده های، میزان روشنایی و دمای انتقال شیشه های افزایش یافت و بهترین میزان صمغ عربی به علت پایداری بالا پودرها ۵۰ % (براساس ماده خشک شیره خرما ) شناخته د.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.