مقاله شناسایی قارچهای رشد کرده بر روی رطب مضافتی بم در طول انبارداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی قارچهای رشد کرده بر روی رطب مضافتی بم در طول انبارداری دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی قارچهای رشد کرده بر روی رطب مضافتی بم در طول انبارداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی قارچهای رشد کرده بر روی رطب مضافتی بم در طول انبارداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی قارچهای رشد کرده بر روی رطب مضافتی بم در طول انبارداری :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
در این تحقیق، میوه خرمای مضافتی (رقم خرمای غالب و تجارتی در استان کرمان) به منظور شناسایی قارچها و تعیین روند آلودگی میوه در طول مراحل انبارداری مورد بررسی قرار گرفت پس از انتخاب سه سردخانه در جهت های مختلف جغرافیایی شهرستان بم و همچنین با رسیدن خرما ، برداشت انجام شد.پس ازبسته بندی نمونه ها در سردخانه های منطقه بم قرار گرفتند . هر سه ماه یک بار آلودگی میکروبی رطب مضافتی بم موجود در سردخانه های ذکر شده مورد مطالعه قرار گرفت گونه های قارچ آسپرژیلوس (نیگر، فلاوس)، پن یسیلیوم (اکسپانسوم، ایتالیکوم) و همچنین رایزوپوس استلونیفر وآلترناریا آلترناتا در مراحل انبار داری از میوه مضافتی جدا شدند بطوریکه بیشترین تعداد قارچ وباکتری در شمال بم (روستای نارتیج) و کمترین تعداد قارچ وباکتری در شرق بم (روستای بروات) مشاهده شد و منطقه جنوب بم (نرماشیر) از لحاظ میکروبهای ذکر شده در بین شمال و شرق قرار گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.