مقاله گونه های فوزاریوم شناسایی شده در مایکوفلور خرمای بم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله گونه های فوزاریوم شناسایی شده در مایکوفلور خرمای بم دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گونه های فوزاریوم شناسایی شده در مایکوفلور خرمای بم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گونه های فوزاریوم شناسایی شده در مایکوفلور خرمای بم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گونه های فوزاریوم شناسایی شده در مایکوفلور خرمای بم :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
خرمای مضافتی یکی از بهترین ارقام خرما شهرستان بم می باشد به منظور بررسی مایکوفلور خرما طی بررسی که از باغات منطقه انجام شد نمونه هایی ازمیوه خرما که دارای علائم خشکیدگی و تغییر رنگ بود جمع آوری و در آزمایشگاه مورد بررسی قرار گرفت نمونه های آلوده پس از ضد عفونی سطحی با هیپوکلریت سدیم ۰/۵ در صد به محیط کشت PDA منتقل گردید و جدایه هایی از جنس فوزاریوم جداسازی گردید که به دو روش نوک ریسه و تک اسپور خالص سازی انجام گرفت سپس در محیط CLA و PDA (برگ میخک آگار ) کشت داده شده پس از ۱۰ روز مشخصات میکروسکپی بررسی گردید و شناسایی با استفاده از کلید شناسایی Nelson 1983 و Gerlach 1982 انجام گرفت که نتایج بدست آمده بدین شرح بود: Fusarium oxyprium , F. solani, F. equisiti و F.subglutinans که F.subglutinans و F. equisiti برای اولین بار از خرما در ایران جداسازی شد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.