مقاله مدیریت انرژی در تولید محصول خرمای شهرستان بم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدیریت انرژی در تولید محصول خرمای شهرستان بم دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدیریت انرژی در تولید محصول خرمای شهرستان بم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدیریت انرژی در تولید محصول خرمای شهرستان بم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدیریت انرژی در تولید محصول خرمای شهرستان بم :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
در این مطالعه به بررسی انرژی مصرف شدهی نهادهها و تولید شده توسط محصول خرما و رابطهی بین انرژی نهادهها و محصول در بم پرداخته شد.برای این مقصود، دادهها از ۱۳۴ خرماکار جمعآوری شد. نتایج نشان داد که در صورتی که کشاورزان منطقه به استفاده بهینه از نهاده ها روی بیاورند مقدار انرژی مصرف شده در هکتار از ۷۶۳۴۶/۸ به ۷۲۶۲۶/۹ مگاژول کاهش می یابد همچنین بهره وری انرژی،کارائی آن و انرژی ویژه که به ترتیب، ۰/۰۸۲ کیلوگرم بر مگاژول، ۰/۹۸ مگاژول بر هکتار و ۱۲ مگاژول بر کیلو گرم می باشد بترتیب به ۰/۰۸۶ کیلوگرم بر مگاژول، ۱/۰۳ مگاژول بر هکتار و ۱۱/۵ مگاژول بر کیلو گرم بهبود می یابند. از طرف دیگر انرژی خالص که در وضعیت موجود منفی بوده (۸۲۶/۸-) به ۱۸۳/۱ مگاژول بر هکتار افزایش می یابد. از همه مهم تر اینکه مصرف انرژی غیر قابل تجدید که در حال حاضر ۵۶۹۲۵/۳ مگاژول می باشد به ۵۲۰۸۲ مگاژول کاهش می یابد.همچنین یافتهها نشان داد که، شدت استفاده از نهادهها،بخصوص کودهای شیمیایی، در تولید خرما محصول تولید شده را افزایش میدهد ولی نتایجی مانند آلودگی محیط زیست و گرم شدن کره زمین را به همراه خواهد داشت. بنابراین بایست سیاستی جدید با تأکید به مصرف انرژی بدون تنزل و کاهش منابع طبیعی برای چنین مزارعی طراحی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.