مقاله الویت بندی عوامل موثرمصرف روغن به روش تصمیم گیری فازیFAHP) در شرکت کشت وصنعت شمال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله الویت بندی عوامل موثرمصرف روغن به روش تصمیم گیری فازیFAHP) در شرکت کشت وصنعت شمال دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله الویت بندی عوامل موثرمصرف روغن به روش تصمیم گیری فازیFAHP) در شرکت کشت وصنعت شمال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله الویت بندی عوامل موثرمصرف روغن به روش تصمیم گیری فازیFAHP) در شرکت کشت وصنعت شمال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله الویت بندی عوامل موثرمصرف روغن به روش تصمیم گیری فازیFAHP) در شرکت کشت وصنعت شمال :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
روش AHPفازی برخلافAHP کلاسیک بر اساس ریاضیات فازی طراحی شده و در حل مسائل چند معیاره می تواند گزینه مناسبی باشد. در این مقاله برآن شدیم تا با استفاده از الگوریتمAHP فازی از میان محصولات تولیدی شرکت کشت و صنعت شمال (غنچه) شامل روغن مایع ۰/۵لیتری، روغن غنچه ۱ لیتری و روغن جامد نیم لیتری بهترین گزینه را انتخاب نماییم. این روش گزینش براساس نظر مصرف کننده حول سه شاخص عمرمحصول، قیمت وکیفیت استوار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.